Mode

24

nov

Statement Sweaters

13

nov

Beestachtig leuke mutsen

Naamshirts

27

okt

De leukste gepersonaliseerde naamshirts

Kleding

30

nov

Mooie kerstjurken voor prinsessen en prinsesjes

Wat is er nou mooier om een gezellig en warm familiefeest te vieren en je daarvoor ook een beetje op te doffen? Is het niet normaal dat we er bij een bruiloft net even wat chiquer en verzorgder bijlopen dan in het dagelijkse leven?

22

sep

unisex met Young One Apparel

Grafische bedrukt en basic kleuren, precies waar ik van hou! Young One Apparel is een merk ontstaan uit liefde voor muziek en minimalistisch design. Deze passie resulteerde in tijdloze stukken die voor zowel kinderen als de ouders fantastisch zijn!  Kortom toffe shirts met toffe teksten! De shirts zijn heerlijk te combineren en unisex! Leuk met een tutu of een broekje met een spijkerblouse erover! 

19

aug

onder de wol met Tiny cottons

Officieel is het nog zomer maar helaas voelt het de laatste dagen alsof de herfst zijn intrede al heeft gedaan.

07

aug

Stoere meiden en lieve jongens

Tijdens mijn zwangerschap van nummer 2 ben ik een zoektocht gestart naar leuke unisex baby kleertjes, tot 30 weken wisten we niet welk geslacht we verwachten en als ik zwanger ben, ben ik nou eenmaal bevangen door een haast ontembare shopdrang!

grijs meisje

02

aug

Zomers grijs!

Grijs en blauwtinten saai voor een zomerdag? Ik vind het juist wel eens verfrissend tussen de overdosis aan printjes en knalkleuren waar mijn dochters voorkeur toch echt meestal naar uit gaat. 1 van mijn favorieten kledingmerken is dan ook Grey label. Graylabel houdt kinderkleding graag simpel, het is niet goedkoop maar wel erg mooi en van super kwaliteit.