Mooie kerstjurken voor prinsessen en prinsesjes

Wat is er nou mooier om een gezellig en warm familiefeest te vieren en je daarvoor ook een beetje op te doffen? Is het niet normaal dat we er bij een bruiloft net even wat chiquer en verzorgder bijlopen dan in het dagelijkse leven?

Lees meer

30

nov

Doen we dat bij verjaardagsfeestjes ook niet? Zeker de jarige mag dan extra opvallen en in het middelpunt van de belangstelling staan. Is een nieuw kostuum of een nieuwe jurk daar niet uitermate geschikt voor? We houden er wel van, een beetje cachet aan onze feesten te geven. Zeker als we er ook nog een diner bij organiseren, of we dat nou thuis doen of buiten de deur. We houden er wel van, om even dat extra beetje aandacht aan ons uiterlijk te schenken. We doen het immers voor de mensen om wie we veel geven. Het geeft ons samenzijn iets glamourachtigs of zelfs sprookjesachtigs.

Een van de hoogtepunten van het jaar is voor velen de kerstviering. Kerst is meer dan alleen de religieuze betekenis en ook veel meer dan de cadeaus die we elkaar geven. Het is vooral een uiting van liefde, respect en warme gevoelens. Het maakt niet uit hoe ver we uit elkaar wonen, met Kerstmis komen we graag tezamen en koesteren we ons in de geborgenheid van de liefde die we voor elkaar hebben. Laten we eens uitgaan van de volgende situatie. Een groot gezin, met aanhang en kinderen, komt met Kerstmis samen in het ouderlijk huis. Opa en oma pakken groots uit. Er zijn cadeaus, de kerstboom is prachtig versierd en oma, creatief als ze kan zijn, heeft alle tafels versierd met kerststukjes van eigen hand. Opa heeft zijn schort aangetrokken en is al dagen bezig met een vijfgangendiner. Alle volwassen kinderen hebben hun kinderen erop voorbereid. Deze kerst gaan we op chic. De heren hebben zich in het nieuw gestoken, hun schoenen gepoetst en zien er piekfijn uit. De jonge mannen, ook zij die zich nog niet hoeven te scheren, dragen aftershave en zien er een stuk netter uit dan in hun dagelijkse schoolleven. Ze zijn écht in jonge heren veranderd.

De dames, met in hun kielzog hun jonge dochters, hebben het ietsje moeilijker. Ze hebben afgesproken dat ze dit jaar als echte prinsessen zullen verschijnen. De moeders zijn er tot hun schik, maar zeker ook tot hun genoegen achter gekomen dat de jonge meisjes al een heel uitgesproken smaak hebben ontwikkeld. Wat is er nou mooier om met je eigen dochtertje een mooie kerstoutfit uit te zoeken? Schoenen, juweeltjes en misschien zelfs een lief tasje hebben ze al geregeld. Nu alleen nog het belangrijkste: de jurk!

 

Zowel moeders als dochters kunnen online heel goed uit de voeten als ze een nieuwe jurk nodig hebben. In het assortiment van Zalando zijn jurken voor alle leeftijden te vinden, van casual tot chic. Wie een kijkje neemt op de site van Stylight vindt jurken in alle soorten en maten en in alle prijsklassen. Dit jaar pakken moeder en dochter het slim én economisch aan. Ze nemen een kijkje bij Bonprix en zien tot hun verbazing hoe makkelijk het is om dé perfecte kerstjurk te vinden waarin ze zullen schitteren en die desondanks heel vriendelijk geprijsd is. Dat is pas een écht kerstcadeau!