Muurschilderingen

Negen maanden heb je de tijd voordat je kindje geboren wordt om van de babykamer een leuk en gezellig kamertje te maken. Een warm welkom voor de kleine prins of prinses, een unieke kamer die origineel is en niemand anders heeft. Basis Een leuke kamer begint met een goede basis en na de vloer zijn de muren een belangrijk onderdeel van die basis. Wat doe je
Lees meer

13

aug

Muurschilderingen op de kinderkamer   Muurschilderingen op de kinderkamer

Negen maanden heb je de tijd voordat je kindje geboren wordt om van de babykamer een leuk en gezellig kamertje te maken. Een warm welkom voor de kleine prins of prinses, een unieke kamer die origineel is en niemand anders heeft.

 

Basis

Een leuke kamer begint met een goede basis en na de vloer zijn de muren een belangrijk onderdeel van die basis. Wat doe je toch met die muren? Kinderkamerbehang is er heel veel soorten maar dan nog, dat kan iedereen kopen. Als je de basis van de babykamer klaar hebt, en de weet waar de meubeltjes komen te staan, dan is het misschien wel een leuk om eens aan een muurschildering te denken.

Muurschilderingen op de kinderkamer

Muurschilderingen op de kinderkamer

Muurschilderingen op de kinderkamer

Muurschildering naar eigen wens

De echt goede muurschilders werken op wens, kunnen een thema perfect neerzetten en maken de muurschildering op de juiste schaal. Een muurschildering naar wens kan dus vanalles zijn! Een afbeelding van je favoriete stripfiguur maar ook een weergave van een detail uit de natuur. Het mooie is dat het elke keer weer anders uitpakt en er wordt gewerkt met kleuren die bij de rest van het kamertje passen.

Prachtige “kunstwerken” die je niet op rol koopt zoals kinderkamerbehang. Denk ook eens aan een mooie quote, een gevoel dat je in woorden uitdrukt of een toffe weergave van de naam van inieminie.

Al deze voorbeelden komen van muurschilderingen.mijnhomepage.nl