Neon Kids

Helemaal hip en van nu: neon kleuren voor jezelf, je huis en natuurlijk ook voor de kids! Geef de kinderkamers de Neon-look en maak je kids blij! Kinderen zijn gek op felle kleuren, het is vaak waar hun oog het eerst op valt. Felle accenten met een rustige basis geven je kinderkamer een hippe stijl maar zorgen ervoor dat het niet te gek wordt. Deze week blog ik weer mooie
Lees meer

08

apr

Helemaal hip en van nu: neon kleuren voor jezelf, je huis en natuurlijk ook voor de kids!

Geef de kinderkamers de Neon-look en maak je kids blij! Kinderen zijn gek op felle kleuren, het is vaak waar hun oog het eerst op valt. Felle accenten met een rustige basis geven je kinderkamer een hippe stijl maar zorgen ervoor dat het niet te gek wordt. Deze week blog ik weer mooie inspiratie voor Lievekeet en geef je handige tips om zelf mee aan de slag te gaan!

Het hoeft helemaal niet veel werk te zijn, met een paar mooie, neon accessoires of een kwast tover je de kamertjes om in vrolijke voorjaars-sfeer en daar zijn we wel aan toe... Kijk, geniet een laat je inspireren.

Neon Kids

Witte muren met fel gekleurde meubels brengen vrolijkheid in de kinderkamer! Zorg voor een rustige basis in de muren, deuren, vloer en gordijnen. Voeg de felle kleuren toe zoals deze lockerkast, die een lekkere felle kleur kreeg. Wil je het toch wat rustiger houden, hang dan wat moois aan de muren met een fluor detail. Knip fel gekleurde memo-blaadjes in sterren of hartjes en hang ze aan een de muur.

Neon Kids   Neon Kids

Geef een krukje fel gekleurde pootjes of verf kledinghangers in neon.  Deze lamp kreeg een fel gekleurd snoer met houten kralen, laat de kids ze zelf rijgen.

Neon Kids

Met fluor tape of lint kan er uitgebreid geknutseld worden. Voor de posters aan de muur  tot tape om de poten van een stoeltje of je bed. Makkelijk, met groots effect!

Neon Kids

Een eigen knutselhoekje in huis krijgt door de details al kleur dus zet de mooiste knutselspullen als tape, rollen papier en fluor gekleurde stiften in beeld!

Neon Kids

Deze speelhuisjes zijn gemaakt van wit karton en beplakt met fluor tape. Je eigen 'speelstraat' voor in huis of straks in de tuin.

Deze kussens zijn van: Ma Mamie Hippie en geven elk kinderbed een vrolijk vakantie-/ zomergevoel!

Neon Kids

Wat een mooie letterbak van mdf, een mooie combinatie van naturel hout met fluor details. Zo blijft het basic maar toch hip!

Neon Kids

Binnenkort blog ik nog veel meer mooie kinderkamerinspiratie voor Lievekeet dus blijf volgen!

Heb je een handje hulp nodig bij het inrichten van je kinderkamer? Aarzel niet om contact op te nemen voor de mogelijkheden: wij helpen je graag met het uitzoeken van de meubels, styling of met de indeling!

Marije Develing 

Interieurontwerper Maison Belle


Maison Belle

Bron foto's: 1.apartmenttherapy 2.mechantdesign 3.divaaniblogit 4. 5. en 6. decor8 7.Modern Kids Co 8.mamamiehippie 9.turbulences-deco