Op stap met kinderen

De paden op, de lanen in. Door duin en pan, langs bossen en wei. In je vrije tijd is het altijd leuk om met z’n allen eropuit te trekken. Wat zien van de natuur, onderweg picknicken en spelen en dan weer door. Zeker met kleine kinderen stuit je dan weleens op de te lopen afstanden en de spullen die je allemaal mee wilt nemen. Op stap met kinderen vergt wat voorbereidingen... of een slimme oplossing!

Lees meer

12

jul

Hippe opvouwbare bolderkar

Een tikje nostalgie zie je er nog wel in terug maar verder is de Wagon van Jipfisch super hip én opvouwbaar. Handig voor je dagelijkse trip naar de supermarkt bijvoorbeeld maar zeer zeker die slimme oplossing voor als je er samen een dagje op uit wilt trekken. De Wagon rijdt op luchtbanden dus het comfort voor de kindjes die erin zitten is goed! Tas erin, eventueel de hond (als je maar één kind meeneemt) en ga en sta waar je maar wilt. Zie je jezelf al gaan op de camping? Water en verse broodjes halen, het afval wegbrengen, naar het strand. Heb je ‘m even niet nodig neemt de bolderkar weinig ruimte in omdat je ‘m kunt opvouwen. Je legt je bolderkar dus ook zo achterin je auto als je de stad wilt gaan verkennen. Wat zullen je kinderen blij zijn, minder lopen, ijsje eten terwijl papa/mama de kar trekt.

 

 

Toffe houten schommel

‘Nadeel’ van die bolderkar is dan weer wel dat ze energie over hebben als jullie thuiskomen. Om ze even uit te laten razen hebben ze ruimte en uitdagingen nodig. Swing is een houten schommel voor durfals. Zwieren voor hippe kids en waaghalzen. Het ontwerp van de Jipfish Swing is geïnspireerd op de skateboards. Met twee touwen hang je de schommel op. Meer heb je niet nodig... ja een stevige boom of balk. Een moderne schommel naar oud idee, waarom zou je het moeilijker maken dan nodig is?

Schommel

Deze zomer heb jij geen kind aan je kinderen! Rust en actie kunnen elkaar steeds op een toffe manier afwisselen. Jij blij, zij blij.

Meer informatie? Kijk even op Jipfish.com