Originele zwangerschapsaankondigingen

Lees meer

08

dec

Wat doe je als je op zoek bent naar ideeën voor een originele zwangerschapsaankondiging? Dan ga je op zoek naar leuke voorbeelden. Op Pinterest kun je ontzettend veel lieve en grappige voorbeelden vinden. Alhoewel ik online altijd veel inspiratie kan opdoen, geef ik graag overal mijn eigen twist aan. Dus ging ik aan de slag om een aantal leuke zwangerschapsaankondigingen te verzinnen.

Zwangerschapsaankondiging vastleggen

Deze foto maakte ik een paar weken geleden. Een doordenkertje zo blijkt, want toen ik de foto via de app naar vrienden en familie stuurde had niet iedereen de boodschap meteen door. Jullie wel? Mijn mannen krijgen er namelijk eind juni een broertje of zusje bij!

Vandaag hadden we de 12 weken echo en met de foto van ons nieuwste model ben ik ook meteen aan de slag gegaan. Deze aankondiging vond ik zelf ook wel leuk bedacht. De houten mijlpaalblokken zijn van Hip en Hout. Het speelgoedzakje is van Tell Kiddo.

Deze foto is misschien niet heel origineel, maar ik blijf dit een leuke aankondiging vinden. Het enige wat je nodig hebt, zijn een paar herenschoenen, een paar damesschoenen en een setje babyschoenen. Je kunt in plaats van jaartallen ook 1+1=3 neerzetten.

Zwangerschapsaankondiging Top 5

Op Pinterest heb ik een map vol met ideeën voor leuke zwangerschapsaankondigingen gemaakt. Onderstaande foto's zijn echt mijn favoriet.

Een pakketje van de ooievaar! Zijn er broertjes of zusjes? Laat die dan in de deuropening verbaasd naar het pakketje kijken. Dat maakt de foto net even iets persoonlijker.

Ik, als groot Harry Potter fan, ga nu natuurlijk hard op zoek naar dit rompertje voor onze nieuwste aanwinst! Geweldig toch?

De setting is simpel, maar de boodschap komt daardoor misschien nog wel nog krachtiger over. Vooral leuk om zo'n foto op vakantie te maken, zodat jullie meteen een extra leuk aandenken hebben.

Even heb ik zo'n soortgelijke foto ook overwogen. Maar Eli houdt niet zo van verkleden, dus ik voorzag al een hele strijd bij het maken van de foto. Toch jammer, want ik vind het zo ontzettend lief!

Om deze foto heb ik hardop gelachen. Wij hebben zelf geen huisdieren, maar als wij een hond hadden gehad, zou die zeker zijn gebruikt voor zo'n leuke zwangerschapsaankondiging!

Nu ben ik natuurlijk heel nieuwsgierig hoe jullie de zwangerschap wereldkundig hebben gemaakt! Je kunt me altijd een foto sturen ([email protected]), taggen op Instagram of een foto op mijn Facebook tijdlijn plaatsen. Ik ben benieuwd!