Praktische tips voor de badkamer!

Om de badkamer precies zo in te richten dat iedereen er blij mee is kan best wel een opgave zijn. Je hebt het leukste gezinnetje van de wereld maar ook hier wordt best wel eens rommel gemaakt door de één of de ander. Ze zijn natuurlijk nog klein, je kinderen, en daarom wil je in je hele huis een overzichtelijke situatie, zo ook in je badkamer.

Lees meer

25

mei

 

Er zijn zoveel keuzemogelijkheden tegenwoordig. En ze hebben allemaal een grote invloed op het interieur en de uitstraling ervan. Welke kleuren ga je gebruiken, welk sanitair kies je en hoe plaats je het in de badkamer. Je hebt in ieder geval heel veel ruimte nodig, de kasten in je eigen slaapkamer en die van je kinderen puilen al uit! Op zoek naar een spiegelkast met veel opbergruimte, dan heb je twee vliegen in één klap!

 

 

De kast

Je hebt al hele mooie gezien met drie spiegeldeuren. Daar kun je lekker alle verschillende spulletjes van je hele gezinnetje in opbergen. Jouw tandpasta, de kindertandpasta, jouw crèmepjes, die van je vriend en alle smeerseltjes van al je lieve kinderen. Als je verder mooie neutrale kleuren gebruikt houd je de badkamer lekker ruim en behoudt hij zijn luxe uitstraling.

 

De douchewand

Met een glazen douchewand houd je het ook ruimtelijk. Bovendien blijft het water en het gespetter met water achter de douchewand en komt het niet verder de badkamer in. Zo houd je de rest van de badkamer droog. Slim gebruik maken van de vaak beperkte ruimte doe je door mogelijkheden te creëren om los slingerende spullen snel op te kunnen bergen. Bijvoorbeeld manden op een plank. Of een ruime spiegelkast. Er zijn altijd plekjes die je kunt benutten. In de hoek een hoekrekje voor de shampoo en douchecrème. Boven het raam een plank met rieten mandjes. Daar kunnen washandjes, watjes, wattenstaafjes en andere kleine spulletjes in zoals haarelastiekjes en haarspeldjes. Boven de twee waskommen heb je een kast met spiegeldeuren bedacht. Zo kan iedereen zijn eigen spulletjes makkelijk vinden en weer opbergen als die er klaar mee is. Heel belangrijk, want op die manier blijft de badkamer netjes en opgeruimd.