Sint raamtekeningen maken

Lees meer

10

nov

Natuurlijk heten wij Sint en Piet van harte welkom. Dit weekend worden de eerste schoenen bij ons weer gezet, dus moet de goedheiligman wel weten dat wij erg uitkijken naar zijn komst. De Sinterklaasversiering is van zolder gehaald, maar voor de ramen hebben wij een ander plan. Met krijtstift probeer ik namelijk altijd een gezellig tafereel te tekenen van huisjes en een avondlucht. Een tekenwonder ben ik totaal niet, dus als het mij lukt moet het jullie zeker lukken!

DIY Sint raamtekeningen

Op Internet zoek ik ter inspiratie verschillende gevels. Daarna begin ik maar gewoon wat te tekenen in de hoop dat het er leuk uitziet. Het fijne aan krijtstift is, dat je het met een beetje water zo weer weg kan halen.

Mocht je echt moeite hebben met het tekenen van huisjes dan kun je altijd nog kleurplaten van huisjes op internet opzoeken en uitprinten. Die hang je dan aan de buitenkant van het raam zodat je de lijnen alleen maar hoeft over te trekken.

Sint raamstickers

Heb je helemaal geen in om te tekenen op het raam? Dan kun je bij Echtblij.nl hele leuke raamstickers bestellen van mooie gevels en silhouetten van pieten op het dak. Lekker makkelijk en ze zien er ook heel gezellig uit!