Slapen in een boomhut

  Niks is zo spannend als het hebben van een boomhut voor een kind. Je eigen plekje hoog in de boom, je kunt overal op neer kijken en je verstoppen en lekker in je eigen wereld zijn. In de zomer is dat prima buiten (mits je de perfecte boom daarvoor hebt) maar in de winter wordt dat lastig. Zou je denken hè, maar niets is minder waar. Ook gewoon in hun eigen
Lees meer

02

dec

Slapen in een boomhut

 

Niks is zo spannend als het hebben van een boomhut voor een kind. Je eigen plekje hoog in de boom, je kunt overal op neer kijken en je verstoppen en lekker in je eigen wereld zijn. In de zomer is dat prima buiten (mits je de perfecte boom daarvoor hebt) maar in de winter wordt dat lastig. Zou je denken hè, maar niets is minder waar. Ook gewoon in hun eigen kamer kunnen onze avontuurlijke of dromerige kinderen de luxe van een eigen boomhut ervaren!

Jongens en meiden, allemaal hebben ze hun eigen voorkeur en dat mag….én kan. Een stoere hang-out voor de boys en een gezellige hippe hang-out voor de girls. Dromerig voor de lieflijke meisjes en robuust voor de “echte mannen”. Als ouder moet je er misschien even over nadenken want wat als er een nachtelijke gang naar het toilet gemaakt moet worden maar dat is allemaal een kwestie van wennen…..en een nachtlampje. Slapen in een boomhut, bedtijd zal nooit meer een punt van discussie zijn toch?

 

Slapen in een boomhut

Slapen in een boomhut

Slapen in een boomhut

 

Alle bedden zijn van lifetime.dk en zij maken al kindermeubels van topkwaliteit sinds 1972. Ze bekijken de wereld door de ogen van een kind, weten dus wat hun wensen zijn maar ook hoe je ze kunt blijven prikkelen. Ontdekken en spelen, meer hoef je toch nog niet als je kind bent.