Soms moet er gewoon wat bij!

Het zit in de kleine dingen, je herkent het wel. Soms klopt gewoon alles in je interieur op een klein ding na. Wat dat dan is kan voor iedereen anders zijn maar we hebben allemaal weleens dat gevoel dat er iets bij moet.

Lees meer

15

jan

Soms kunnen dat alleen maar gekleurde kaarsen zijn en soms pep je alles net wat meer op met een nieuwe hoes om een kussen in je favoriete stoel. Die kleine extra’s maken je interieur compleet, je voelt je er goed bij en het maakt je blij. Genieten van je interieur en net zo lang blijven veranderen tot het goed voelt.

 

 

Huis en lifestyle

Zorg je net zo goed voor jezelf als voor je interieur? Als je niet lekker in je vel zit, kun je dan wel optimaal van je huis genieten? Begint al die fijnigheid niet gewoon bij jezelf, met een goede gezondheid en een energieke geest? Huis en lifestyle is een combinatie die bijna altijd in één adem genoemd wordt omdat het ook gewoon zo werkt en belangrijk is. Zoals voor veel interieurliefhebbers geldt dat variatie in huis erg fijn is is variatie in voeding voor iederéén fijn maar vooral belangrijk! Als je basisinterieur klopt kun je blijven variëren zonder afbreuk te doen aan het totaalplaatje. Als je gezondheid goed is kun je ook gewoon meer aan en kan er best eens wat gebeuren zonder dat je er meteen ellendig van wordt. Snelle oplossingen zijn er niet. Je dagelijkse groente en fruit vervangen door multivitaminen is géén goede optie. Multivitaminen zijn een aanvulling op, net als die kaarsen en die kussenhoes maar zeker geen basis voor een goede gezondheid.

 

Interieur is maatwerk

Je kunt tien landelijke interieurs bekijken, ze zijn nooit allemaal exact hetzelfde. Overal is persoonlijkheid van de bewoner het aspect dat het anders maakt. Interieur is maatwerk, iedereen heeft andere wensen en eisen. Zo ook voor een voedingspatroon voor jezelf en je kind. De een kan prima uit de voeten met een gevarieerd voedingspatroon, de ander heeft daar nog wat ondersteuning bij nodig. Wanneer gebruik je dan multivitaminen? Multivitaminen zijn bedoeld als ondersteuning in je voedingspatroon, als aanvulling om het totaalplaatje zo optimaal mogelijk te krijgen. In principe haal je alles wat je nodig hebt uit je dagelijkse, gevarieerde, gezonde voeding. Maar soms moet er gewoon wat bij! Bekijk je wensen en eisen, waar mis je iets en ga dan op zoek naar het supplement dat je daarbij kan helpen. Zo kan iedereen tot een goed totaalplaatje komen. Multivitaminen zijn voor je gezondheid en voedingspatroon wat leuke woonaccessoires voor je interieur kunnen zijn.