Speelgoedkist op wielen

Kijk, de herfst en winter zorgen ervoor dat je kinderen voornamelijk binnen zullen spelen. Met vanalles en nog wat tegelijk want het zijn en blijven kinderen. Om niet te struikelen over de spullen is het van belang dat er op tijd opgeruimd wordt. Kinderen vinden opruimen niet leuk maar als jij het leuker máákt... misschien dan wel! Deze speelgoedkist op wi
Lees meer

28

nov

Speelgoedkist op wielen

Kijk, de herfst en winter zorgen ervoor dat je kinderen voornamelijk binnen zullen spelen. Met vanalles en nog wat tegelijk want het zijn en blijven kinderen. Om niet te struikelen over de spullen is het van belang dat er op tijd opgeruimd wordt. Kinderen vinden opruimen niet leuk maar als jij het leuker máákt... misschien dan wel!

Deze speelgoedkist op wielen is leuk om zelf te maken. Het is een eenvoudige klus die je best samen je kind kunt doen. Deze kisten zijn gemaakt voor een meidenkamer maar jongens vinden ‘m, mits in gepaste kleuren, natuurlijk ook erg stoer.

Speelgoedkist op wielen

Je kind kan zelf de kist overal naartoe rijden en kan er zelfs op gaan zitten. Als je kiest voor rustige kleuren en stoffering kunnen ze gewoon in je woonkamer blijven staan maar het zijn natuurlijk ook prima speelgoedkisten voor de kinderkamer.

 

Wat je nodig hebt?

- Kistjes, het liefst natuurlijk stevige veiling/fruitkisten
- Plaatmateriaal voor de deksel/zitting
- Evt. scharnieren als je de deksel/zitting niet los wilt leggen
- Schuim voor de zitting
- Een tacker
- Een gezellig stofje voor de deksel/zitting
- Verf op waterbasis
- 4 wieltjes

 

Schilder de kist en de dekselplaat in de gewenste kleur en laat drogen. Bevestig de wielen onder de kist. Voor de deksel/zitting leg je de plaat schuim op je houten plaat, knip of snij op maat. Vouw de stof erover en zorg dat je voldoende over hebt om de stof aan de onderkant van de plaat een keer extra om te slaan zodat je geen rafels ziet. Bevestig met de tacker langs de rand van de plaat(onderkant en niet zijkant, dat is het mooiste). Klaar? Zet de scharnieren vast op de klep/deksel/zitting en daarna op de kist. Klaar is kist!

Speelgoedkist op wielen

Rijden/zitten/opruimen maar! Gevonden op: Thislittlestreet.com