Stapelbedden inspiratie

Kinderen willen altijd een grote kamer, ruimte om te spelen en liefst ook om wat te klimmen én om je te kunnen verstoppen. Stapelbedden zijn om verschillende redenen superleuk voor een kinderkamer. Een stapelbed biedt een slaapplaats aan twee kindjes en zoals je op de onderstaande foto’s ziet kunnen dat kindjes van verschillende leeftijden zijn. Zo heb je all
Lees meer

12

feb

Kinderen willen altijd een grote kamer, ruimte om te spelen en liefst ook om wat te klimmen én om je te kunnen verstoppen.

Stapelbedden zijn om verschillende redenen superleuk voor een kinderkamer. Een stapelbed biedt een slaapplaats aan twee kindjes en zoals je op de onderstaande foto’s ziet kunnen dat kindjes van verschillende leeftijden zijn. Zo heb je alletwee je schatten op één kamer en toch ook nog ruimte over voor een commode of kledingkast. Ook als er maar één kind op de kamer hoeft te slapen is een stapelbed een leuke optie. Slapen beneden en spelen boven, of natuurlijk andersom. Hun fantasie wordt enorm geprikkeld en dat is erg belangrijk voor kinderen.

Ook voor grotere kinderen is een hoogslaper ook zeer geschikt, slapen boven en je bureau of relaxplek beneden. Zo maak je optimaal gebruik van je (beperkte) ruimte want ook een kleine kamer kan leuk ingericht worden. Ga de hoogte in!

Stapelbedden inspiratie   Stapelbedden inspiratie

Stapelbedden inspiratie   Stapelbedden inspiratie

Stapelbedden inspiratie   Stapelbedden inspiratie

Stapelbedden inspiratie   Stapelbedden inspiratie

Bronnen: Uusikuu.bellablogit.fiPlanete-deco.frJanethepain.seMommo-design.blogspot.itBabyspace.net.auLamaisondannag.blogspot.defeedly.com