Steigerhouten planken

Wij zijn ze nog lang niet zat en gebruiken ze voor van alles!     Het begon met een leuke kinderkapstok in de hal. Zonder kinderachtige dingen, dus geen K3-, Cars- of Disneyplaatjes. Zo klein als de kinderen waren, ze hielden er niet van. Tot groot plezier van de ouders; de genen zijn goed terecht gekomen! Het werd een plank van steigerhout met simpele haakjes
Lees meer

02

apr

Wij zijn ze nog lang niet zat en gebruiken ze voor van alles!

Steigerhouten planken in de kinderkamer   Steigerhouten planken in de kinderkamer

Het begon met een leuke kinderkapstok in de hal. Zonder kinderachtige dingen, dus geen K3-, Cars- of Disneyplaatjes. Zo klein als de kinderen waren, ze hielden er niet van. Tot groot plezier van de ouders; de genen zijn goed terecht gekomen! Het werd een plank van steigerhout met simpele haakjes uit de bouwmarkt. Naast de functie van kapstok een prima plek voor de tassen, naamketting, skatebescherming en ga zo maar door. Inmiddels zien we de kapstok zo nu en dan terugkomen in andere huizen in onze omgeving.

Steigerhouten planken in de kinderkamer   Steigerhouten planken in de kinderkamer

Volgende ‘uitdaging’: Waar hangen we alle leuke knutsels van de kinderen? Het werd een steigerhouten plank van 3 meter in de woonkeuken met houten knijpers erop geplakt. kunstwerken, schoolbrieven, leuke kaartjes, foto’s, uitnodigingen, etc., alles werd er aangehangen. Inmiddels zijn de kinderen 8 en bijna 10 en komen er nog maar weinig knutselwerkjes mee uit school. De plank fungeert nu als fotogalerie voor afdrukken van 20 x 30 cm, vastgeplakt met ducktape!

Steigerhouten planken in de kinderkamer

Ook op de kinderkamers hebben we het concept geïntroduceerd. Prima voor kleding en andere rondslingerende dingen. Bovendien een mooi plekje wat leuke dingen op te zetten en aan te plakken / hangen. In de babykamer plak of hang je het geboortekaartje op en de eerste foto’s. Leuk expositie voor de eerste kraamvisite.

Brigitte Witvoet
www.blikkenenblozen.com