Stoere boom voor de kinderkamer

De wanden van de kinderkamer worden vaak voorzien van wat plankjes. Om de simpele reden dat je er gewoon heel leuk wat decoratie op kwijt kunt. Plankjes aan de muur zijn ook gewoon erg praktisch. Je kunt dingen buiten het bereik van grijpgrage kinderhandjes opbergen maar wel zo dat jij er nog gewoon snel bij kunt. Deze stoere boom voor de kinderkamer maak je zelf. Je kunt
Lees meer

28

feb

De wanden van de kinderkamer worden vaak voorzien van wat plankjes. Om de simpele reden dat je er gewoon heel leuk wat decoratie op kwijt kunt. Plankjes aan de muur zijn ook gewoon erg praktisch. Je kunt dingen buiten het bereik van grijpgrage kinderhandjes opbergen maar wel zo dat jij er nog gewoon snel bij kunt.

Deze stoere boom voor de kinderkamer maak je zelf. Je kunt ervoor kiezen om hem te schilderen maar juist het pure hout brengt warmte en leven in het kamertje. Bij de houtkleur past alles dus of ’t nu voor een jongenskamer of een meisjeskamer bedoeld is, het kan allebei.

Het is een leuke eyecatcher voor de kinderkamer, je hebt meteen een bepaalde sfeer neergezet en hebt verder weinig aan de wanden meer nodig. Erg leuk om knuffels en boekjes op te zetten en zoals je ziet heb je ook meteen een leuke plek voor een mobiel voor boven het bedje.

Stoere boom voor de kinderkamer

*Misschien een overbodige aanwijzing maar zorg ervoor dat je alles dubbel checkt op stevigheid, dat alle planken goed bevestigd zijn.

Via Celina Bailey