Thuis

28

jul

Minimaliseer de badkamer

De badkamer staat vol met producten. Flacons shampoos, bodylotion, potjes met crèmes, gel en douchezeep. Tandenborstels en tubes tandenpasta en grote bussen met scheerschuim en haarlak. Als je houdt van een minimalistische uitstraling betekent dit wanorde. Bekijk kritisch wat je wel of niet gebruikt. Meestal kan er over het algemeen een heleboel weg en maak je meer ruimte voor spullen die er wél toe doen.

21

jul

De op maat lichtstrip

Precies op maat gemaakt. De flexibele lichtstrips kunnen op maat gebracht worden door ze op de juiste lengte te knippen. Led strips hebben een hoge lichtopbrengst en een laag energieverbruik.

30

jun

De iPhone gaat lang mee

Volgens verzekeringsmaatschappijen gaat eenderde van alle smartphones stuk. De helft van al die ongelukken betreft het scherm. Veel iPhone-gebruikers lopen rond met een kapot scherm omdat ze de reparatie te duur vinden.

22

jun

Opruimen en opbergen van je spullen

Je huis puilt uit van de spullen. Kantoorspullen, winkelvoorraad van je webshop, oud speelgoed en gewoon oude rommel. Hoog tijd om eens goed alles uit te zoeken en op te bergen. Een heleboel kan misschien wel weg. Of naar de kringloopwinkel. Goed sorteren en dan netjes en overzichtelijk inpakken in dozen.

17

jun

Zo ontdek jij Brazilië!

Brazilië, het land van de caipirinhas, de mooiste stranden en vrouwen en de beste voetballers. Wie wil hier niet naartoe! Het is een groot land waar je heel veel kunt zien. Het is niet overal altijd even veilig, maar gelukkig word je als toerist goed ingelicht over de routes die je wel en niet kunt nemen. Er zijn genoeg plekken waar je je ogen kunt uitkijken en waar je veel plezier kunt hebben. Hoe ontdek je Brazilië op de juiste manier?

27

mei

Kindvriendelijke badkamer, waar moet je dan aan denken?

Een waterballet! Dat wordt het als je die kleine doerakken hun gang laat gaan in de badkamer. Dolenthousiast zetten ze binnen een mum je complete bovenverdieping blank en ach wat hebben ze een lol! Voor jou iets minder lollig want óf je zit erbij te zweten op de deksel van het toilet óf je loopt te redden wat er te redden valt met een stapel handdoeken als dweil.

03

mrt

Een kinderkamer om van en in te dromen! Een leuke kinderkamer inrichten?

Je éigen kamer, dat vindt iedereen fijn. Voor kinderen is het hebben van een eigen, gezellig kamer een groot goed. Voor je kind wil je de allerleukste kinderkamer inrichten, een plek om te spelen, om zich terug te kunnen trekken, een plek om lekker (weg) te dromen. Natuurlijk is een kinderkamer in eerste instantie bedoeld als plek om te slapen maar een fijne sfeer die rust brengt maar óók inspireert is ook heel belangrijk voor kinderen. Waar let je op als je een leuke kinderkamer wil inrichten? 5 tips voor een droomkamer voor je kind.

26

feb

De winter overleefd en toe aan een nieuwe cv ketel?