Thuis

10

sep

De langzame pan

Geen snelkookpan maar een slowcooker. Het is een elektrisch kooktoestel die ook wel Crock-pot wordt genoemd. Op lage temperatuur worden gerechten bereid. De benaming Crock-pot is een merknaam van de langzaamkoker.

07

sep

Wanneer krijgt je kind een smartphone?

We kunnen tegenwoordig niet meer zonder smartphone. Ook kinderen zijn vaak al op jonge leeftijd geïnteresseerd in deze leuke speeltjes. Want filmpjes kijken, berichten sturen, videobellen met oma en spelletjes spelen: een smartphone verveelt nooit. Maar op welke leeftijd krijgt je kind een eigen smartphone? En met welke zaken moet je rekening houden? Wij geven je een aantal praktische tips.

25

aug

Hoe creeer je een kindvriendelijke tuin?

Het is zomer en zodra het kan zet je lekker de openslaande deuren naar je tuin wagenwijd open. Je kinderen stonden al te trappelen van ongeduld en ze vliegen gelijk naar buiten; spelen! Handig als je jouw tuin op een fijne en veilige manier voor ze hebt ingericht. Tenminste, voor een gedeelte dan. Een plekje voor de kids en een plek voor jou.

28

jul

Minimaliseer de badkamer

De badkamer staat vol met producten. Flacons shampoos, bodylotion, potjes met crèmes, gel en douchezeep. Tandenborstels en tubes tandenpasta en grote bussen met scheerschuim en haarlak. Als je houdt van een minimalistische uitstraling betekent dit wanorde. Bekijk kritisch wat je wel of niet gebruikt. Meestal kan er over het algemeen een heleboel weg en maak je meer ruimte voor spullen die er wél toe doen.

21

jul

De op maat lichtstrip

Precies op maat gemaakt. De flexibele lichtstrips kunnen op maat gebracht worden door ze op de juiste lengte te knippen. Led strips hebben een hoge lichtopbrengst en een laag energieverbruik.

30

jun

De iPhone gaat lang mee

Volgens verzekeringsmaatschappijen gaat eenderde van alle smartphones stuk. De helft van al die ongelukken betreft het scherm. Veel iPhone-gebruikers lopen rond met een kapot scherm omdat ze de reparatie te duur vinden.

22

jun

Opruimen en opbergen van je spullen

Je huis puilt uit van de spullen. Kantoorspullen, winkelvoorraad van je webshop, oud speelgoed en gewoon oude rommel. Hoog tijd om eens goed alles uit te zoeken en op te bergen. Een heleboel kan misschien wel weg. Of naar de kringloopwinkel. Goed sorteren en dan netjes en overzichtelijk inpakken in dozen.

17

jun

Zo ontdek jij Brazilië!

Brazilië, het land van de caipirinhas, de mooiste stranden en vrouwen en de beste voetballers. Wie wil hier niet naartoe! Het is een groot land waar je heel veel kunt zien. Het is niet overal altijd even veilig, maar gelukkig word je als toerist goed ingelicht over de routes die je wel en niet kunt nemen. Er zijn genoeg plekken waar je je ogen kunt uitkijken en waar je veel plezier kunt hebben. Hoe ontdek je Brazilië op de juiste manier?