Thuis

06

jul

Een industriële sfeer kan in elk interieur, elk type woning. Dit zijn de tips om ook bij jou een industriële ambiance te creëren.

Je hoeft echt niet in een oud fabriekspand of hippe loft te wonen om ook wat van die industriële sfeer in je interieur te kunnen krijgen. Toegegeven, die panden hebben al een kleine voorsprong maar, met de juiste tips kan ook jij een industriële woonstijl in je huis neerzetten. Lees mee.

23

feb

Redenen om meer thee te gaan drinken

Het is een van de meest gedronken drankjes ter wereld: thee. Dat is dan ook niet voor niets, want het drinken van thee brengt best wat voordelen met zich mee. Je mag dus best wat vaker een lekker kopje thee pakken. Waarom je meer thee zou moeten drinken? Wij sommen de redenen voor je op.  

29

dec

Huisdieren zijn gezond voor kinderen – het beste voor jouw huisdier

Een gouden duo vaak, kinderen zijn dol op huisdieren. Als je ze hun zin geeft heb je binnen een mum van tijd huis én tuin vol dieren van elk soort. Hun bed ligt vaak vol met knuffeldieren en alles wat aaibaar is heeft grote aantrekkingskracht. Jij kiest natuurlijk welk die er binnen jullie gezin past, welk dier bij jullie woonsituatie past.

29

dec

Bakken met kinderen – leer ze noten eten

Hartstikke leuk om te doen, samen in de keuken wat lekkers maken. De vakantieperiodes zijn daar bij uitstek geschikt voor maar ook in een vrij weekend of op woensdagmiddag is het gezellig én leerzaam om samen in de keuken te staan.

30

nov

De top 5 keukenmerken

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Of wil je je huidige keuken wellicht een beetje opknappen? Dan is het de moeite waard om dit artikel te lezen. Hierin lees je welke 5 merken de mooiste spullen op de markt hebben voor jouw keuken. Van broodroosters tot kranen en van ovens tot koelkasten. Benieuwd? Lees dan snel verder!

18

okt

Waar let je op als je een nieuwe terrasoverkapping laat plaatsen?

Ben je eruit? Is wat extra leefruimte wenselijk? Leefruimte waar je al vroeg in het voorjaar gebruik van kunt maken maar ook ver in de herfst nog zalig kunt zitten om even een frisse neus te halen. Een terrasoverkapping gaat je meer ruimte geven. Als de zomers zo heet blijven dan heb je daar altijd een fijne schaduwplek.

10

sep

De langzame pan

Geen snelkookpan maar een slowcooker. Het is een elektrisch kooktoestel die ook wel Crock-pot wordt genoemd. Op lage temperatuur worden gerechten bereid. De benaming Crock-pot is een merknaam van de langzaamkoker.

07

sep

Wanneer krijgt je kind een smartphone?

We kunnen tegenwoordig niet meer zonder smartphone. Ook kinderen zijn vaak al op jonge leeftijd geïnteresseerd in deze leuke speeltjes. Want filmpjes kijken, berichten sturen, videobellen met oma en spelletjes spelen: een smartphone verveelt nooit. Maar op welke leeftijd krijgt je kind een eigen smartphone? En met welke zaken moet je rekening houden? Wij geven je een aantal praktische tips.