Tijd voor een groot bed!

Mijn werk als interieurontwerper is fantastisch, het is heerlijk om dagelijks mensen blij te maken door mee te denken aan hun interieur en manier van wonen. En daarom vind ik het ook zo fijn om mijn inspiratie in ons eigen huis te gebruiken, dan kan ik er ook na werktijd van genieten! Dat wordt tegenwoordig echt plannen tussen de klussen door. Dochterlief van 10 mopperde
Lees meer

16

mei

Mijn werk als interieurontwerper is fantastisch, het is heerlijk om dagelijks mensen blij te maken door mee te denken aan hun interieur en manier van wonen.

En daarom vind ik het ook zo fijn om mijn inspiratie in ons eigen huis te gebruiken, dan kan ik er ook na werktijd van genieten! Dat wordt tegenwoordig echt plannen tussen de klussen door. Dochterlief van 10 mopperde dat ze met haar tenen tegen het voeteneinde van haar schattige meegroeibed kwam. Te lang gewacht, tja ze worden al zo snel groot, 'het kan nog wel even wachten'... Toen besefte ik weer dat ze al vanaf haar derde verjaardag in hetzelfde bedje slaapt. Het bed is natuurlijk wel enkele malen 'meegegroeid' en had de vele metamorfoses van haar kamer overleefd. Nu werd het toch tijd voor een groot bed want mijn kleine meisje groeit en groeit naar een echte dame. En grote meiden krijgen ook steeds meer hun eigen stijl dus mamma kan de styling niet zonder overleg uitvoeren. De ideeen van kids zijn niet altijd stylisch verantwoord dus we gingen samen op zoek naar een middenweg. Het werd een combinatie van meubeltjes die we nog hadden, gecombineerd met een paar mooie aanwinsten van  Marktplaats. Barbieroze is verleden tijd maar gelukkig fleurt ze van kleurrijke bloemen, ruitjes en stippen  helemaal op.

Het werd stijlvol, oud roze op de muren, witte kozijnen met witte gordijnen. De kledingkast hebben we in de witte kalkverf gezet en de glazen ruitjes beplakt met plakfolie. Letters van sloophout en pompoms maken het lekker hip. Een oud secretaire kreeg dezelfde laag kalkverf en het pronkstuk is toch wel het oude bed. Met paneeltjes, bolpoten en een prachtig maatje: precies goed voor deze jonge dame. Het bed werd grijs/ groen om het roze en wit een goede tegenhanger te geven. Kijk mee en geniet van het resultaat!

PomPoms

Naamletters

Oude Ledikant

Oude ledikant

Secretaire   Kledingkast

Nu de meidenkamer is aangepakt komt haar broertje ook met wilde plannen. Dus we gaan gewoon door met de jongenskamer. Zijn jongenskamers moeilijker in te richten? Mogelijkheden genoeg, eerst maar eens brainstormen met de kleine man of onze plannen elkaar ergens kunnen treffen. Houd de blogs in de gaten om ook deze metamorfose te volgen...

Marije Develing 

Interieurontwerper Maison Belle


Maison Belle