Unieke items voor je kinderkamer

Wat is er nou leuker dan de kinderkamer inrichten zoals niemand dat heeft. Dat is je streven en dat kán ook. Er is zoveel aanbod op het gebied van kinderkamers en alles wat daarbij hoort dat je geen standaard kamertje hoeft in te richten. Zelf maken is zowel leuk als handig want je bent lekker bezig én je bepaalt helemaal zelf hoe iets eruit gaat zien. Gro
Lees meer

07

mei

Unieke items voor je kinderkamer

Wat is er nou leuker dan de kinderkamer inrichten zoals niemand dat heeft. Dat is je streven en dat kán ook. Er is zoveel aanbod op het gebied van kinderkamers en alles wat daarbij hoort dat je geen standaard kamertje hoeft in te richten.

Zelf maken is zowel leuk als handig want je bent lekker bezig én je bepaalt helemaal zelf hoe iets eruit gaat zien. Grote kans dus dat er geen tweede exemplaar van te vinden zal zijn. Maar wat nou als je niet handig of creatief bent? Ook daar is een “oplossing” voor. Er zijn namelijk ontzettend veel handige en creatieve mensen die hun handgemaakt producten verkopen. Waar je daarvoor moet zijn?

Unieke items voor je kinderkamer

Unieke items voor je kinderkamer

Unieke items voor je kinderkamer

Heb je ooit al eens van DaWanda gehoord? Een site met superleuke producten, een ‘online marktplaats’ waar designers en creatievelingen zelf hun handgemaakte producten kunnen verkopen. Als je er wat koopt, heb je direct contact met de maker, en krijg je het ook van die persoon toegestuurd. Heel persoonlijk allemaal, en je kunt er superleuke cadeautjes vinden.  Wat dacht je bijvoorbeeld van posters voor de kinderkamer of handgemaakte muurstickers/vlaggetjes/kussens/wanddecoratie?  Of leuke dingen die met slapen en knuffelen te maken hebben, heel belangrijk. En zelfs wiegjes, bedjes, boxkleden etc.

Neem even je tijd om een kijkje te nemen op Dawanda.