Unieke Raamdecoratie van VELUX

Daglicht is belangrijk voor de groei en ontwikkeling van jonge kinderen. Maar goed slapen is dat net zo goed. Prikkels van buitenaf kunnen je kind uit zijn slaap houden.

Lees meer

17

okt

Niet alleen te veel licht in de slaapkamer, maar bijvoorbeeld ook de warme zon die op het raam staat of juist door tocht die de slaapkamer onaangenaam koud maakt. VELUX heeft een breed assortiment aan raamdecoratie speciaal geschikt voor kinderkamers. Met de mooiste afbeeldingen van je favoriete Disney helden bijvoorbeeld. Zelf ben ik groot Disney fan, dus ik word heel blij van deze collectie!

 

 

Disney en VELUX Droomcollectie

Naast de standaard eisen voor een goed gordijn in de kinderkamer is het natuurlijk ook belangrijk dat deze past bij het interieur van de slaapkamer. De kleurrijke Disney & VELUX Droomcollectie sluit helemaal aan bij de beleving van kinderen. De herkenbare Dinsey karakters zoals Winnie De Poeh, Bambi, Mickey en Minnie Mouse en de vliegtuigen uit de film Planes zullen direct een grote hit zijn bij de kleintjes. Maar niet alleen aan babykamers en kinderkamers is gedacht. Ook voor stoere tienerkamers kun je hier raamdecoratie vinden. Ik weet zeker dat mijn oudste zoon het Star Wars rolgordijn helemaal te gek zal vinden. Welk karakter is bij jullie thuis favoriet?

 

Gordijnen voor de kinderkamer

De ideale gordijnen voor een kinderkamer moeten aan een aantal eisen voldoen;

  • De gordijnen moeten verduisterend zijn
  • Ze moeten bij voorkeur een isolerende werking hebben
  • De gordijnen mogen geen schadelijke stoffen bevatten
  • Ze moeten eenvoudig te bedienen zijn

Bij VELUX hebben de ontwerpers hier gelukkig allemaal rekening mee gehouden. De mooie rolgordijnen zijn eenvoudig te monteren en bedienen met een speciaal Pick en Click systeem. Met dit systeem is het ook mogelijk om het gordijn slechts voor een deel te sluiten, om de kamer gedeeltelijk te verduisteren.

 

 

In de collectie van VELUX vind je raamverduistering met nagenoeg 100% verduisterende werking. Zelfs de middagdutjes moeten nu geen probleem meer zijn. De dubbele isolerende functie zorgt ervoor dat zonlicht de kamer niet te veel verwarmt en het zorgt er ook voor dat tocht geen kans heeft om langs het raam naar binnen te komen. Het perfecte recept voor een gezonde nachtrust.

Weltrusten!