Veilige verlichting voor de kinderkamer die ook sfeervol en functioneel is? Wij weten de oplossing!

Waarom steek je zo veel tijd in het inrichten van je huis? Waarom kies je voor een bepaalde stijl? Waarom vind je het zo belangrijk dat het ‘gezellig’ is in huis? Waarschijnlijk omdat je je daar heel fijn bij voelt. Je kind heeft ook graag een eigen plekje in huis, een gezellige slaapkamer waar hij of zij niet alleen lekker kunnen slapen maar waar ook spelen, lezen, muziek luisteren etc. fijn is om te doen. Huiswerk maken als ze wat ouder worden, chillen met hun BFF’s of lekker even alleen.

Lees meer

24

feb

Ze moeten zich thuis voelen in hun slaapkamer, het moet er veilig en sfeervol zijn. VEilige verlichting voor de kinderkamer, wat kies je als het ook sfeervol en functioneel moet zijn? Led strips! Ooit overwogen?

 

 

Led strips in de kinderkamer

Als je ’s nachts nog even bij ze wil gaan kijken voordat je zelf naar bed gaat, als ze moeten plassen terwijl het nog donker is. Twee veelvoorkomende dingen als je kinderen hebt. Met led strips in de kinderkamer (en ook op de route naar de badkamer) zorg je ervoor dat er altijd een lichtje beschikbaar is zonder dat je het grote licht aan moet doen. Zo wordt niet meteen iedereen wakker, voelt je kind zich prettiger en veiliger. Je kunt led strips met een plakstrip bevestigen dus ze kunnen eigenlijk overal geplaatst worden. Met een led dimmer kun je het licht verzwakker of versterken als je dat nodig mocht vinden.  Je kunt er een bewegingsmelder op aansluiten. Wordt je kind wakker en stapt hij/zij uit bed? ER zal meteen een diffuus licht gaan branden. Led strips worden niet warm, ze kunnen zich er dus niet aan bezeren. Hartstikke handig én veilig dus. 

De gekleurde led strips zijn superleuk voor de kinderkamer omdat je zo wat verschillende sferen kunt creëren. Vooral tieners vinden ook de knipperende led strips erg tof.

 

 

Led strip als nachtlampje 

De kleintjes vinden het soms spannend om in een hele donkere kamer te slapen. Een led strip kan simpel als nachtlampje gebruikt worden. Als jij dan nog op je tenen naar binnen sluipt kun je zien waar je loopt zonder te struikelen. Het eventueel gevallen knuffeldier is snel terug te vinden en iedereen kan rustig verder/de nacht in.