Vrolijk, gekleurde kinderkamers!

Van kleur worden we vrolijk! Kinderen zijn er gek op en kiezen vaak de felste kleurtjes bij elkaar: een 'regenboogkamer' is het mooist! Ben je een liefhebber van vrolijke en kleurrijke interieurs dan kan je dit ook gebruiken bij het inrichten van je kinderkamer. Ik ben op zoek gegaan naar vrolijke, felle, originele en speelse kinderkamers waar lekker
Lees meer

12

jul

veel kleur gebruikt wordt. Het voordeel is dat je alles met elkaar kunt combineren als je op deze tour gaat dus je kunt je lol niet op! Geniet mee!

Vrolijk, gekleurde kinderkamers!

Dit vrolijke effect bereik je door te mixen met kleuren in stoffen, meubels en accessoires. Hang veel lijsten op met vrolijke prints of vlaggetjes aan het plafond!

Vrolijk, gekleurde kinderkamers!   Vrolijk, gekleurde kinderkamers!

Geef oude kindermeubels een nieuwe, vrolijke verflaag. Alles in een ander kleurtje zorgt voor een super combinatie! De vloer en muren in het wit geven een ruime en lichten basis.

Vrolijk, gekleurde kinderkamers!

Met stippen of strepen op de muur kan je alle kleuren van de regenboog gebruiken. Vrolijk gekleurd speelgoed en boekjes in een rek aan de muur en klaar ben je!

Vrolijk, gekleurde kinderkamers!   Vrolijk, gekleurde kinderkamers!

Deze leuke quotes voor de baby/ kinderkamer zijn te bestellen via Etsy!

Wat vinden jullie ervan? Kinderkamers in alle kleuren van de regenboog of ga je voor een rustige kleur? We vinden het leuk om te horen, reageer op de blog!

Binnenkort blog ik nog veel meer mooie kinderkamerinspiratie voor Lievekeet dus blijf volgen!

Marije Develing 

Interieurontwerper Maison Belle


Maison Belle

Bron foto's: 1.mommo-design.blog 2.bigpond 3.mobile.boligmagasinet.dk 4.blog.thebump 5.2.bp.blogspot 6.etsy