Waar let je op als je shutters gaat kopen?

Lees meer

04

nov

Shutters, veel mensen zijn er dól op! Snappen we best want wat zijn ze mooi! Shutters geven een mooi, ietwat landelijk tintje aan je interieur maar daarmee is niet gezegd dat ze alleen ook in landelijke interieurs gebruikt kunnen worden. Dát bepaal je natuurlijk zelf. Elke ruimte in huis wordt nóg mooier met shutters dus waarom zou je je beperken tot alleen je woonkamer?  Als je overal dezelfde raambekleding hebt staat dat natuurlijk fantastisch, je hele huis is een eenheid dan. Als je ze gaat kopen, waar moet je dan op letten? Je koopt shutters niet impulsief, je doet er verstandig aan je goed te laten informeren en daar nemen wij al een klein stukje van voor onze rekening.

 

 

Kleurvaste shutters

Eerlijk is eerlijk, shutters zijn niet de goedkoopste oplossing voor je ramen maar, ze zijn wél erg mooi en stijlvol. Tijdloos ook want ook al verander je van woonstijl, je shutters passen er meestal gewoon nog steeds bij. Van woonkamer tot kinderkamer, shutters passen overal en zijn in bijna alle kleuren te koop. Je doet er slim aan om je eens te verdiepen in kleurvaste shutters. Als je een flinke investering doet en overal shutters wilt laten plaatsen dan wil je er wel zeker van zijn dat ze ook lang mooi blijven. Nou kunnen de meeste shutters wel veel hebben maar waarom niet op zeker gaan als dat gewoon kan? Als je bijvoorbeeld hard gecoate pvc shutters vergelijkt met houten dan springen er een aantal voordelen uit. Voordelen van kleurvaste shutters zijn o.a.:

  • Ze trekken niet krom
  • Ze kunnen prima tegen temperatuurs- en vochtverschillen en daardoor kun je deze ook shutters in de badkamer gebruiken.
  • Houten shutters kunnen gaan doorhangen, deze niet

 

Maatwerk raambekleding

Alle voordelen meegenomen zijn kleurvaste shutters de investering dus zeker waard. Maatwerk raambekleding maakt je interieur helemaal af. Als het perfect past dan is dat echt een aanwinst. Geen kieren of oneffenheden maar shutters die een eenheid vormen met je raampartij. Kleuren en lamelbreedtes zijn een kwestie van smaak. Zet die spaarpot maar klaar! Waar zou jij overal shutters willen?