Welke bank kies je al je kinderen hebt? Leef op leer!

Oh die ravottende kinderen, wat zijn ze aandoenlijk en wat houden we van ze. Niks mag hun ontwikkeling in de weg staan en van grenzen opzoeken leren ze. Waar kinderen wonen gebeuren ongelukjes en niet alleen in een klein hoekje….ook op je mooie bank! Een stoffen bank zal je veel werk bezorgen, het verwijderen van vlekken en het voorkomen van scheuren zorgt vaak voor stress. Natuurlijk moeten ze leren om op te letten en zuinig te zijn met je meubels maar je wil ook niet de hele dag als een politieagent rondrennen die alleen maar waarschuwingen uitdeelt. Een huis is om in te wonen en de meubels dienen je comfort.

Lees meer

29

mei

Welke bank kies je als je kinderen hebt? Welke bank kan tegen een stootje, een omgevallen beker limonade en een fruitvlek? Veel mensen denken nog steeds dat leer ietwat bewerkelijk is, dat je altijd moet uitkijken voor krassen en dat het een saaie, kille bank is. De leren bank van nu is juist heel sfeervol, comfortabel, stoer én praktisch! Leef gerust op leer, de voordelen van een leren bank maken je beslist blij. En…jij blij, je kinderen blij, en andersom!

 

 

Een leefbaar huis voor iedereen

Tof hoor, zo’n ‘instagramwaardig’ huis maar, dat brengt ook veel gedoe met zich mee! Een huis is een plek waarin geleefd moet kunnen worden, waar mensen blij, verdrietig, geliefd, boos, gelukkig etc. mogen zijn. Een plek waar je kinderen veilig en in alle harmonie op kunnen groeien. Natuurlijk ben je trots op je spulletjes en hecht je daar waarde aan maar, zoals gezegd, een kind moet wel kind kunnen zijn en dat gaat met vallen en opstaan, met knoeien en ongelukjes zeg maar. Als je je kind om te beginnen leert om binnenshuis de schoenen uit te doen scheelt dat al een hoop. Geen smeerboel op je vloerkleed, geen lussen door gespen op je bank etc. Maar dan nog, een leerbaar huis voor iedereen vraagt om een bank die tegen een stootje kan. Een leren bankstel van Robuustetafels zou je zomaar een flinke portie rust kunnen brengen, én toch nog dat instagramwaardige interieur. De voordelen van een leren bank? Voor wie het nog niet wist:

  • De leren bank heeft een industriële look en daar houden we van. Het is een stoer tintje voor elk interieur maar ook een toffe bank met een stijlvol effect.
  • Een leren bank is gemakkelijk schoon te houden. Limonade en modder veeg gemakkelijk weg met een vochtige doek, haren van huisdieren blijven niet in het stof hangen.
  • Een leren bank van een goede kwaliteit leer gaat lang mee, hoe doorleefder hij wordt hoe mooier ook vaak. Als je je bank regelmatig blijft behandelen met een leerverzorgingsproduct zal de kleur ook lang mooi blijven. Natuurlijk is leer iets gevoeliger voor krasjes dan stof maar weet, het eerste krasje doet het meeste pijn en verander eventueel een aantal dingen in het gebruik. Dus misschien toch de regel dat je niet met schoenen op de bank mag?
  • Leer is een natuurproduct met een chique uitstraling. Je hoeft de hoezen niet elke week te wassen, de modellen van tegenwoordig passen helemaal bij de manier waarop wij graag gebruik maken van onze meubels. Comfortabele loungebank om in weg te zakken zijn er ook in leer.