Wolkjes voor de kinderkamer

    Met een wolk van een nieuwe baby in het gezin lijkt er geen wolkje aan de lucht en vertoeft de hele familie op een roze wolk. Wolkjes hebben een lieve uitstraling en met zo’n leuk rustgevend kamertje maakt het niet uit dat je kleine schat soms weleens last heeft van een donderwolkje. Op bijgaande foto’s laten we je zien dat als je met wolkjes ee
Lees meer

02

okt

Wolkjes voor de kinderkamer   Wolkjes voor de kinderkamer

Met een wolk van een nieuwe baby in het gezin lijkt er geen wolkje aan de lucht en vertoeft de hele familie op een roze wolk. Wolkjes hebben een lieve uitstraling en met zo’n leuk rustgevend kamertje maakt het niet uit dat je kleine schat soms weleens last heeft van een donderwolkje.

Op bijgaande foto’s laten we je zien dat als je met wolkjes een babykamer/kinderkamer wilt decoreren dat dat het aller-leukste is als je de kleuren rustig houdt. Er gaat rust uit van zo’n prachtig lieve babykamer en elk wolkje zou je wel willen knuffelen.

Wolkjes voor de kinderkamer

Wolkjes voor de kinderkamer   Wolkjes voor de kinderkamer

Wolkjes voor de kinderkamer

Of het nou kussens in de vorm van een wolk zijn of een muursticker in de vorm van een regenwolk, een dekentje met wolkjes of een mobiel met wolkjes, het blijft allemaal erg lief en schattig! Een babykamertje waar zowel kind als ouder zich erg fijn zullen voelen.

Als je een beetje handig bent ga je natuurlijk zelf aan de slag en naai je misschien wolkjes van vilt op lakentjes of sloopjes. Ook met textielstiften/ textielverf kun je je creativiteit de vrije loop laten en zelfs slabbers en spuugdoekjes personaliseren door er bijvoorbeeld een wolkje met de naam van je kleine man/meid op te schrijven. Mogelijkheden te over maar belangrijk is wel dat je in de zachter kleuren blijft, donkere wolken mogen buiten blijven!

Wolkjes voor de kinderkamer

Wolkjes voor de kinderkamer

Foto's via: 1. wolksneblogg.blogspot.no 2. graylabel kids 3. bron onbekend 4. leptitpapillon 5. bron onbekend 6. lesbiscottes.fr 7. Colette bream 8. themodernbaby.co.uk