Zo maak je van je woonkamer jouw eigen plek

Je huis moet je thuis zijn. Pas dan is het de plek waar jij je veilig kunt voelen en dat is voor veel mensen belangrijk. De inrichting van je huis speelt daar natuurlijk een heel belangrijke rol bij. Die inrichting, daarin komt jouw persoonlijke smaak en stijl naar voren. Houd je van klassiek, van strak of juist van knus en gezellig?

Lees meer

22

mei

Dit kun je in de manier waarop je de kamers van je huis inricht prima tot uitdrukking laten komen. De belangrijkste kamer van het huis is de woonkamer. Hier besteden veel mensen dan ook de meeste aandacht aan.

 

 

Kies je interieur met zorg

De meeste mensen veranderen niet iedere drie maanden het interieur van hun woonkamer. Dus is het belangrijk dat je daar goed over nadenkt. Kies je meubels en accessoires met zorg en bedenk daarbij dat je er wellicht de komende jaren “tegenaan moet kijken”. Eigenlijk zeggen we liever “van moet genieten” want dat klinkt een stuk positiever. Niet alleen de grote meubels in de woonkamer, zoals het bankstel of een wandkast, maar ook de kleine details zijn juist van groot belang als het gaat om het creëren van sfeer en het maken van jouw eigen woonstijl. Als er bezoek komt dat zegt: Je kunt wel zien wie hier woont, dan heb je het goed gedaan.

 

Maak je wanden mooi met muurstickers

Wil je je wanden verfraaien met iets dat niet iedereen heeft? Wil jij wel eens wat anders aan de muur dan een trouwfoto, een onbeduidend vergezicht geschilderd door een oudtante of een replica van het huilende zigeunermeisje? Dan kies je voor muurstickers. Muurstickers zijn verkrijgbaar met allerlei afbeeldingen. Je kunt kiezen voor pakkende muursticker teksten voor in je woonkamer, mooie dierenfoto’s, stippen of in het oog springende afbeeldingen. Muurstickers kun je bestellen in verschillende afmetingen, zodat je de grootte van de afbeelding op je interieur kunt afstemmen. Kies bij voorbeeld voor een pakkende tekst of een opvallende afbeelding die meteen opvalt zodra bezoek je woonkamer binnen stapt.

 

De woonkamer wordt een gezellige woonplek

Door het interieur met zorg te kiezen en met oog voor details maak je van je woonkamer een gezellige woonplek. De plaats waar je samen met je gezin een goede film kijkt, waar je geniet met vrienden van een goed gesprek en een goed glas wijn. Of waar je samen met je geliefde mijmert over de verre reizen die jullie nog samen gaan maken.