12

jul

Wat is een goed uurtarief voor een oppas?

Een vraag die veel ouders zichzelf weleens stellen: ‘wat rekent een oppas eigenlijk?’ Op deze vraag zijn een heleboel verschillende antwoorden goed. Helaas heb je daar natuurlijk helemaal niets aan. Daarom gaan we in deze blog wat dieper in op de bovenstaande vraag. Zo kun je uiteindelijk zelf goed bepalen welk uurtarief passend is voor jouw oppas. Ben je benieuwd? Lievekeet gaat het je vertellen.

08

jul

Vliegen met kinderen: 10 tips voor een onbezorgde reis

Jullie hebben de knoop doorgehakt; in plaats van een autovakantie dichtbij hebben jullie gekozen voor een vakantie naar een plek waar gegarandeerd zon is. Maar dat betekent wel dat je moet vliegen en als je er over na gaat denken zie je er misschien wel een beetje tegenop. Wij verzamelden 10 tips en met deze tips wordt vliegen met kinderen echt minder erg en kun jij een onbezorgde vlucht tegemoet zien.

10

jun

7 praktische tips voor de babykamer

De babykamer inrichten is iets waar je meestal geen haast mee hebt. Je weet al ruim van tevoren wanneer je de kamer nodig hebt. Dus heb je mooi de tijd om na te denken over de inrichting. Je zou verwachten dat er dan minder fouten worden gemaakt bij de inrichting van de babykamer, maar niets is minder waar. Daarom geven wij 7 praktische tips voor de babykamer.

29

mei

Welke bank kies je al je kinderen hebt? Leef op leer!

Oh die ravottende kinderen, wat zijn ze aandoenlijk en wat houden we van ze. Niks mag hun ontwikkeling in de weg staan en van grenzen opzoeken leren ze. Waar kinderen wonen gebeuren ongelukjes en niet alleen in een klein hoekje….ook op je mooie bank! Een stoffen bank zal je veel werk bezorgen, het verwijderen van vlekken en het voorkomen van scheuren zorgt vaak voor stress. Natuurlijk moeten ze leren om op te letten en zuinig te zijn met je meubels maar je wil ook niet de hele dag als een politieagent rondrennen die alleen maar waarschuwingen uitdeelt. Een huis is om in te wonen en de meubels dienen je comfort.

17

mei

5 leuke decoratie voor de kinderkamer

Wanneer er een eerste (of tweede) kindje komt moeten er natuurlijk de nodige voorbereidingen getroffen worden! De woning moet worden voorbereid en de kinderkamer moet natuurlijk ingericht worden! Maar hoe kun je de kinderkamer nu het beste inrichten? Er is zo ontzettend veel keuze… Om je wat inspiratie te geven hebben we een aantal leuke manieren om de kinderkamer te decoreren voor je op een rijtje gezet!

08

mei

Kinderen en een elektrische tandenborstel, wel of niet?

Tijdens de opvoeding van je kind, zijn er een duizendtal aan beslissingen die gemaakt moeten worden.

07

mei

Zelf kleding naaien voor je kind? 5 handige tips

Misschien heb je eindelijk tijd gevonden om iets moois te gaan naaien voor je kind. Denk eens aan een leuke jurk of een mooi shirtje. Als je zelf aan de slag gaat, kun je doorgaans geld besparen. Het is nog een stuk leuker ook, als je ziet dat je kinderen de door jou gemaakte dingen ook echt gebruiken. Is dit de eerste keer dat je iets gaat naaien voor de kinderen? Dan lees je eerst even deze 7 praktische tips.

29

apr

Ongelukjes met kinderen: waarom een aansprakelijkheidsverzekering zo handig is

Er zijn in Nederland best veel mensen die een aansprakelijkheidsverzekering hebben. De aansprakelijkheidsverzekering dekt schades die ontstaan aan de spullen van iemand anders of aan personen. Als je kinderen krijgt, wordt een aansprakelijkheidsverzekering nog belangrijker om over na te denken dan wanneer je alleen bent.