19

dec

Weleda, beste huidverzorging voor baby’s

Voor de bevalling wil je de babykamer helemaal op orde hebben met een kast vol rompertjes, sokjes, kleertjes en noem maar op! Maar, heb jij ook al de juiste huidverzorging voor je kleine? Wat is nou eigenlijk goed om te gebruiken op een babyhuidje? We geven je graag een paar tips voor de huidverzorging van jouw baby!

27

nov

Help ik heb geen hobby: een activiteitenlijstje

27

nov

Vermaaktips voor kinderen op vakantie bij slecht weer

20

nov

De leukste cadeaus voor kinderen

Een cadeau uitzoeken voor een kind kan erg lastig zijn. Zeker wanneer je zelf geen kinderen hebt weet je soms helemaal niet wat zo’n kleine nu leuk vindt, maar ook voor ouders is het uitzoeken van cadeautjes nog een hele uitdaging. Om je hier een handje bij te helpen krijg je een heleboel inspiratie. Zo kun je met een gerust hart een leuk cadeautje kopen. Bewaar bovendien altijd het bonnetje. Mocht het cadeau dan toch niet in de smaak vallen, dan kan de kleine samen met papa of mama een vervangend cadeautje uit gaan zoeken!

18

nov

Wat mag er niet ontbreken in je medicijnkastje?

In ieder huis zou een medicijnkastje, of een andere plek waar je de meest gebruikte medicijnen bewaart moeten zijn. Op pad moeten voor de juiste medicijnen als je al ziek bent, is tenslotte behoorlijk vervelend.

04

nov

Waar let je op als je shutters gaat kopen?

28

okt

Klussen met kinderen, waar let je op?

Het klinkt misschien als een televisieformat, dat is het (nog) niet. Klussen met kinderen lijkt voor de meeste mensen een enorm uitdaging, voor een enkeling zelfs een horrorscenario, maar als je het slim aanpakt hóeft het dat allemaal niet te zijn. Ook je kinderen vinden het leuk als het huis gezellig is, als er nieuwe kleuren op de muur komen of als ze een nieuwe slaapkamer krijgen.

22

okt

Herfst in huis, tot in de kledingkast van de kinderen aan toe! Hoe ver ga jij?

Ze zeggen weleens dat de interieurtrends en de modetrends elkaar niet zo gek veel ontlopen. Als strepen in het interieur ‘in’ zijn dan zie je die ook in de mode terug (al zijn strepen misschien niet het beste voorbeeld, die zijn immers tijdloos toch?) en als felle kleuren gespot worden in onze huizen dan reken er maar op dat je ook in de kledingwinkels sprekende kleuren tegen zult komen. Hoe ver ga jij?