24

feb

Veilige verlichting voor de kinderkamer die ook sfeervol en functioneel is? Wij weten de oplossing!

Waarom steek je zo veel tijd in het inrichten van je huis? Waarom kies je voor een bepaalde stijl? Waarom vind je het zo belangrijk dat het ‘gezellig’ is in huis? Waarschijnlijk omdat je je daar heel fijn bij voelt. Je kind heeft ook graag een eigen plekje in huis, een gezellige slaapkamer waar hij of zij niet alleen lekker kunnen slapen maar waar ook spelen, lezen, muziek luisteren etc. fijn is om te doen. Huiswerk maken als ze wat ouder worden, chillen met hun BFF’s of lekker even alleen.

22

jan

Handige tips voor verhuizing naar Den Haag

Wanneer je gaat verhuizen naar Den Haag, zijn er een aantal zaken die je moet regelen. Zo moet je er voor zorgen dat je inschreven staat bij de gemeente op je nieuwe woonadres én moet je in sommige gevallen een aantal vergunningen aanvragen. Aangezien verhuizen best een stressvolle periode kan zijn, geven wij je graag een aantal tips ter ondersteuning.  

15

jan

Soms moet er gewoon wat bij!

Het zit in de kleine dingen, je herkent het wel. Soms klopt gewoon alles in je interieur op een klein ding na. Wat dat dan is kan voor iedereen anders zijn maar we hebben allemaal weleens dat gevoel dat er iets bij moet.

31

dec

Na de kerstvakantie, wat eten we?

28

dec

Airco in huis? Dit doe je in de winter

Topuitvinding zo’n airco! Zeker met zomers als die van 2019 waarin er dagen bij waren dat het kwik tot maar liefst 40 graden steeg. Daar moeten we hier in Nederland enorm aan wennen en je merkt dat onze huizen daar (nog) niet tegen bestand zijn. We zullen daarover moeten gaan nadenken, hoe passen we onze huizen aan zodat we dit soort temperaturen wél buiten de deur kunnen houden?

28

dec

Alles voor je kinderen maar toch zeker ook dit voor jezelf? Martin Meiland zal jaloers op je zijn!

Natuurlijk, als ouder zijn cijfer je jezelf graag en vaak weg voor je kroost. Je hele huis wordt gescand voordat er een (eerste) kindje geboren wordt. Bij elke volgende nieuwe baby wordt er steeds meer ruimte gemaakt om te spelen om die box weer neer te zetten bijvoorbeeld. Alles voor je kinderen, dat spreekt voor zich. Veiligheid in huis een vanzelfsprekendheid als je kinderen hebt, zij zijn immers je meest kostbare ‘bezit’. Lekker spelen en ravotten, lummelen en slapen. Het eerste deel van de avond is voor hen, het Jeugdjournaal vaste prik. Maar zijn ze eenmaal naar bed dan kun jij achteroverleunen en genieten van de rust in huis. Je legt waarschijnlijk nog snel wat kussens recht, ruimt speelgoed op en kiest dan een voor een plekje op de bank.

28

dec

Meer ruimte in huis creëren

‘Have kids they said, it will be fun the said’! En ja, het is natuurlijk fantastisch om kinderen te hebben maar laten we eerlijk zijn, ze nemen je huis over! Je wil ze een eigen kamer geven, al het speelgoed dat er in de loop der jaren verzameld worden moet een plekje hebben en als ze groter worden nemen ze steeds méér ruimte in beslag. Hartstikke gezellig nog steeds, maar soms is het echt wel passen en meten om nog zonder een benauwend gevoel te kunnen wonen zeg maar.

19

dec

Weleda, beste huidverzorging voor baby’s

Voor de bevalling wil je de babykamer helemaal op orde hebben met een kast vol rompertjes, sokjes, kleertjes en noem maar op! Maar, heb jij ook al de juiste huidverzorging voor je kleine? Wat is nou eigenlijk goed om te gebruiken op een babyhuidje? We geven je graag een paar tips voor de huidverzorging van jouw baby!