08

mei

Kinderen en een elektrische tandenborstel, wel of niet?

Tijdens de opvoeding van je kind, zijn er een duizendtal aan beslissingen die gemaakt moeten worden.

07

mei

Zelf kleding naaien voor je kind? 5 handige tips

Misschien heb je eindelijk tijd gevonden om iets moois te gaan naaien voor je kind. Denk eens aan een leuke jurk of een mooi shirtje. Als je zelf aan de slag gaat, kun je doorgaans geld besparen. Het is nog een stuk leuker ook, als je ziet dat je kinderen de door jou gemaakte dingen ook echt gebruiken. Is dit de eerste keer dat je iets gaat naaien voor de kinderen? Dan lees je eerst even deze 7 praktische tips.

29

apr

Ongelukjes met kinderen: waarom een aansprakelijkheidsverzekering zo handig is

Er zijn in Nederland best veel mensen die een aansprakelijkheidsverzekering hebben. De aansprakelijkheidsverzekering dekt schades die ontstaan aan de spullen van iemand anders of aan personen. Als je kinderen krijgt, wordt een aansprakelijkheidsverzekering nog belangrijker om over na te denken dan wanneer je alleen bent.

18

apr

Een kleine kinderkamer inrichten: 4 tips!

De kinderkamer, een plek om te spelen, slapen, lachen en knuffelen. Er wordt genoeg tijd in deze kamer doorgebracht en daarom mag het er natuurlijk wel gezellig uitzien. Een leuke vrolijke kinderkamer, die daarnaast ook nog super veilig is! Met deze 4 tips richt je een kleine kinderkamer op een leuke manier in.

16

apr

Hoe verbeter ik mijn WiFi? Vijf tips voor sneller internet thuis

16

apr

Het beste (en leukste) beddengoed voor je baby en peuter!

Het engeltje van je hart, je kleine prins of prinses, je ‘allessie’, je oogappel.. daarvoor wil je toch alleen maar het allerleukste en het allerbeste? Kinderkamertjes worden tegenwoordig superleuk ingericht, de sfeer is zeker zo belangrijk als de functionaliteit. We doen er alles aan om hun eigen plekje zo comfortabel en knus mogelijk te maken, we willen dat ze zich veilig en geboren voelen.

28

mrt

Met de kinderen op fietsvakantie: 4 tips

Al voordat er kinderen in beeld waren fietste je overal naartoe. Je bent zelfs een aantal keer op fietsvakantie geweest. Echter sinds de kinderen er zijn doe je dit niet meer. Zonde, want het is echt wel mogelijk om op fietsvakantie met kinderen te gaan. Wij geven je een aantal tips.

05

mrt

Een matras kopen voor je kinderen: hier moet je op letten