11

feb

Met je kinderen naar een hotel met wellness: 3 tips

Verheug je erop om met de kinderen naar een hotel te gaan inclusief wellness? Kom echt tot rust en geniet van de mooie omgeving én elkaar. Het is ontzettend leuk om met de kinderen dit heerlijke uitstapje te maken, bovendien kan je samen lekker ontspannen en opladen. Kijk altijd even goed naar de leeftijd waarop de kinderen welkom zijn en of de sauna of stoombaden kindvriendelijk genoeg zijn. Laat jezelf en jouw gezin in de watten leggen en geniet van een zorgeloze tijd!

29

jan

Geen dag zonder stofzuiger met kinderen in huis – tips voor een schoon huis met kids

‘Eten van de vloer’, als je kinderen hebt krijgt die uitdrukking ineens een andere lading. Kinderen moeten kunnen spelen en ravotten, ze moeten zich vrij kunnen bewegen en lekker op de grond kunnen liggen als ze daar zin in hebben. Een kind beperken in zijn vrijheden in huis werkt vaak averechts. Dan maar wat meer kruimels op de vloer of wat smoezelige handjes. Niemand wordt beter van een op en top hygiënisch huis en smetteloos zijn maar weinig huizen waar kinderen wonen. Je weet toch: ‘good moms have sticky floors, messy kitchens and happy kids’! Neem het leven met een knipoog en zorg gewoon dat je vooral geniet van je kinderen en je niet alleen maar focust op dat perfecte interieur. Jij en je stofzuiger zijn dikke maatjes, de rest komt later.

22

jan

Zo regel je de geboorteaangifte van je pasgeboren kindje

Als je kindje is geboren, zijn er best veel dingen waar je aan moet denken. Naast ineens luiers te moeten verschonen, heb je nog meer te doen. Zo moet je de geboorte van je kindje bekend maken aan de rest van de wereld. Familie bel je op, kennissen krijgen een geboortekaartje. Maar hoe zit het eigenlijk met de officiële geboorteaangifte?

10

dec

Een kinderkamer op zolder maken

Wanneer je een extra kamer nodig hebt om een kinderkamer van te maken, is de zolder eigenlijk een ideale ruimte. Ware het niet dat je daar vaak tegen zaken als schuine wanden en een trappengat aanloopt. Met onderstaande tips wordt het wel heel gemakkelijk om van die muffe, donkere zolder een gezellige, functionele kinderkamer te maken!

18

nov

Gamen en kinderen: 5 tips

De kinderen van tegenwoordig vinden hun vermaak op andere manieren dan dat de ouders het vroeger deden. Waar er jaren geleden nog gewoon in bomen werd geklommen, wordt er tegenwoordig liever virtueel een racespelletje gespeelt. Hoewel ouders de kinderen het liefste gewoon naar buiten zien gaan, lijkt dat steeds minder iets van deze tijd te zijn. Aanpassen lijkt de enige mogelijkheid. Maar hoe ga je nu om met de combinatie van gamen en kinderen? We geven je een aantal handige tips om de kids niet continu aan de beeldbuis gekluisterd te houden.

14

nov

Comfort en warmte voor het hele gezin

Herken je het? Kinderen die bij thuiskomst meteen schoenen en kousen uittrekken, en soms zelfs wel meer? Koude voeten nemen ze voor lief als ze maar geen schoenen aan hoeven.

12

okt

Handig om te weten als aanstaande moeder

Als aanstaande moeder heb je vast al heel veel (overbodige) adviezen gekregen. Je weet ondertussen alles van luiers, boertjes en soorten babyvoeding. Maar helaas, ze vertellen je lang niet alles. Sommige dingen worden je niet verteld omdat ze vervelend of gewoon saai zijn. Maar tóch zijn ook deze zaken handig om te weten!

13

sep

Met auto en de kids de grens over? Dit moet je weten

Met de auto door Duitsland tuffen, De Alpen doorkruisen of van Amsterdam naar Barcelona rijden… je kunt samen op de mooiste plekjes komen. Door mooie natuur en langs wereldsteden.