03

mrt

Een kinderkamer om van en in te dromen! Een leuke kinderkamer inrichten?

Je éigen kamer, dat vindt iedereen fijn. Voor kinderen is het hebben van een eigen, gezellig kamer een groot goed. Voor je kind wil je de allerleukste kinderkamer inrichten, een plek om te spelen, om zich terug te kunnen trekken, een plek om lekker (weg) te dromen. Natuurlijk is een kinderkamer in eerste instantie bedoeld als plek om te slapen maar een fijne sfeer die rust brengt maar óók inspireert is ook heel belangrijk voor kinderen. Waar let je op als je een leuke kinderkamer wil inrichten? 5 tips voor een droomkamer voor je kind.

26

feb

De winter overleefd en toe aan een nieuwe cv ketel?

25

feb

Een nieuwe lente, een nieuwe kleur in huis! Met dit stappenplan lukt elke schilderklus.

Over minder dan een maand begint officieel de lente, daar laten wij ons niet door afleiden want in onze huizen hebben we al het een en ander verandert en geschoven met het oog op die lente. Ander kleuren kussens op de bank, iets dunnere dekens over de rugleuning van de bank of stoel en bloembolletjes op tafel of vensterbank.

25

feb

Cozy bij de open haard

Het is fijn om niet buiten te zijn als het koud is met regen en wind. Het is dan heerlijk om binnen te zijn. Het is nog idealer om je dan cozy bij de open haard te nestelen. Het is gezellig en knus om dichtbij het vlammenspel te zitten en lekker warm. Als je met je partner een avond of middag thuis bent, is het bovendien ook nog eens liefdevol en romantisch. Het knisperende houtvuur vormt daarvoor een fantastisch decor. Zie jij je al zitten op een dik kleed voor het vuur? Of zit je liever behaaglijk in je fauteuil of comfortabel op de bank? Het maakt niet uit waar en hoe je zit, want bij de open haard is het altijd cozy.

24

feb

Veilige verlichting voor de kinderkamer die ook sfeervol en functioneel is? Wij weten de oplossing!

Waarom steek je zo veel tijd in het inrichten van je huis? Waarom kies je voor een bepaalde stijl? Waarom vind je het zo belangrijk dat het ‘gezellig’ is in huis? Waarschijnlijk omdat je je daar heel fijn bij voelt. Je kind heeft ook graag een eigen plekje in huis, een gezellige slaapkamer waar hij of zij niet alleen lekker kunnen slapen maar waar ook spelen, lezen, muziek luisteren etc. fijn is om te doen. Huiswerk maken als ze wat ouder worden, chillen met hun BFF’s of lekker even alleen.

22

jan

Handige tips voor verhuizing naar Den Haag

Wanneer je gaat verhuizen naar Den Haag, zijn er een aantal zaken die je moet regelen. Zo moet je er voor zorgen dat je inschreven staat bij de gemeente op je nieuwe woonadres én moet je in sommige gevallen een aantal vergunningen aanvragen. Aangezien verhuizen best een stressvolle periode kan zijn, geven wij je graag een aantal tips ter ondersteuning.  

15

jan

Soms moet er gewoon wat bij!

Het zit in de kleine dingen, je herkent het wel. Soms klopt gewoon alles in je interieur op een klein ding na. Wat dat dan is kan voor iedereen anders zijn maar we hebben allemaal weleens dat gevoel dat er iets bij moet.

31

dec

Na de kerstvakantie, wat eten we?