04

nov

Waar let je op als je shutters gaat kopen?

28

okt

Klussen met kinderen, waar let je op?

Het klinkt misschien als een televisieformat, dat is het (nog) niet. Klussen met kinderen lijkt voor de meeste mensen een enorm uitdaging, voor een enkeling zelfs een horrorscenario, maar als je het slim aanpakt hóeft het dat allemaal niet te zijn. Ook je kinderen vinden het leuk als het huis gezellig is, als er nieuwe kleuren op de muur komen of als ze een nieuwe slaapkamer krijgen.

22

okt

Herfst in huis, tot in de kledingkast van de kinderen aan toe! Hoe ver ga jij?

Ze zeggen weleens dat de interieurtrends en de modetrends elkaar niet zo gek veel ontlopen. Als strepen in het interieur ‘in’ zijn dan zie je die ook in de mode terug (al zijn strepen misschien niet het beste voorbeeld, die zijn immers tijdloos toch?) en als felle kleuren gespot worden in onze huizen dan reken er maar op dat je ook in de kledingwinkels sprekende kleuren tegen zult komen. Hoe ver ga jij?

16

okt

Een kindvriendelijke tuin het hele jaar door - buitentips voor de herfst

Niet alleen in de zomer maar zeker ook in de herfst vinden kinderen het leuk om in de achtertuin te spelen. Veel ouders houden hun kinderen misschien binnen omdat alles in de tuin nat en modderig is maar hee, daar heb je een wasmachine voor én je kinderen kunnen ontzettend veel ontdekken en leren tijdens een mooie herfstmiddag in de tuin. Een kindvriendelijke tuin is een fijne plek voor kinderen om zich uit te leven zonder zich pijn te kunnen doen of grote schade aan te richten. Het hele jaar door genieten van je tuin? We hebben wat toffe buitentips voor de herfst, leuk plan voor in de herfstvakantie of de weekenden.

24

sep

Een gezellig interieur met kinderen

Speelgoed overal, een driewieler in de hoek van de kamer, autootjes tot onder de bank, waar kinderen wonen moet gespeeld kunnen worden! Niemand heeft zin om politieagent te spelen en de kinderen de hele dag te waarschuwen dat ze vooral voorzichtig moeten zijn voor (vul maar in) die dure bank, de leren stoel, het nieuwe vloerkleed etc.

16

sep

Veranderdrang! Najaarskriebels?

De kinderen weer naar school, de routine van alledag weer terug en een zomer die op zijn einde loopt. In de zomer leefden we vooral veel buiten. De kinderen wilden niet anders dan zwemmen en ijsjes weglikken, tenten bouwen en lang opblijven, lummelen en vooral grenzen opzoeken want hé, daarvoor is het immers vakantie.

16

sep

Kinderen en de zon - resume van zomer 2019

Het is bijna weer voorbij, die mooie zomer. Hoe heb je het gehad? Ben je op vakantie in het buitenland geweest of heb je van de tropische temperaturen in eigen land genoten? Moeder, wat was het warm. Wat grappig is om te zien is dat aan het begin van het zomerseizoen de terrassen in de zon overvol zijn maar aan het einde van de zomer kruipt iedereen onder een parasol! Alle tafeltjes ín de zon zijn vrij! Het resumé van de zomer van 2019? Je kunt niet (meer) zonder zonbescherming in Nederland. Helemaal niet als je ook nog kinderen hebt want, kinderen en de zon... da’s wel een dingetje op zich.

09

sep

Lekker slapen kleintje - Welk dekbed is veilig om onder te slapen voor kinderen?

Is je snoezige baby’tje niet zo heel klein meer? Wordt het ledikantje wat krap en wordt het hoog tijd voor een peuterbed voor je kleine man/meid? Superleuk natuurlijk, een hele stap voor ouder én kind. Tijd ook om het hele kamertje even wat te veranderen misschien? Op het nieuwe peuterbed heb je in elk geval ook een matras en beddengoed nodig.