02

mrt

Een leven met kinderen duur? 5x Bespaartips

Je lijkt overal te horen dat kinderen zo ongelooflijk veel geld kosten. Nu zijn er inderdaad een flink aantal extra kosten waar je rekening mee moet houden. Scholen, kleding, sport, entertainment en ga zo maar door. Aan de andere kant kun je ook redelijk ongemerkt flink geld besparen op de kosten voor je kind. Hier vind je handige bespaartips die bruikbaar zijn voor ieder soort huishouden.

11

feb

6 tips om jouw keuken kindvriendelijk te maken

Een kindvriendelijke keuken is niet perse een keuken die speciaal is ingericht voor kinderen. Het is veel meer een keuken die perfect is aangepast voor jouw gemak, waardoor je rustig kunt koken zonder dat je steeds op je kind moet letten of het wel veilig is. Een kindvriendelijke keuken is dus eigenlijk vooral bedoeld voor mama’s. Wil jij koken zonder stress? Dit zijn 6 tips om jouw keuken kindvriendelijk te maken.

09

feb

Tips voor het kiezen van een vloer voor de kinderkamer

De kinderkamer is vaak vrij lastig als het gaat om het kiezen van een vloer. Het moet een vloer zijn die gemakkelijk schoon te houden is, maar hij moet ook zacht en veilig zijn. En als het een beetje meezit, is de vloer ook nog eens mooi, trendy en past hij goed bij de rest van je interieur. Hoe kom je erachter.

27

jan

Top 5 wensen voor mijn kinderkamer

Iedereen heeft zo wel zijn eigen maniertjes wanneer het gaat om het inrichten van de woning. De ene vindt decoratie enorm belangrijk terwijl de ander al die tierelantijntjes juist overbodig vindt. Toch zijn er wel een aantal aspecten die voor iedereen van belang zouden moeten zijn. Het zijn in principe de basis wensen voor ieder interieur. Mijn eigen ideeën over het juist inrichten van mijn woning en bovenal de kinderkamer behandel ik in dit artikel.

19

jan

Een kindvriendelijke tuin aanleggen begint bij de schutting, maar hoe richt je ‘m verder in?

Het lijkt nu nog heel ver weg, het buitenspeelseizoen waar we allemaal zo naar uitkijken begint over een paar maanden. Toch betekent dat niet dat je nu niet al met je tuin aan de slag kunt. Maak plannen voor de inrichting van je tuin zodat jij en je kinderen er deze zomer optimaal van kunnen genieten en iedereen voldoende ruimte heeft om te doen waar hij/zij zin in heeft. Een kindvriendelijke tuin aanleggen begint bij de schutting, maar hoe richt je ‘m verder het beste in?

18

jan

De babykamer inrichten: Wat moet je doen?

Met een kleintje op komst is er een hoop werk aan de winkel. De babykamer inrichten is daar een groot onderdeel van. Je wil een fijne omgeving creëren waar je baby’tje lekker slaapt. Maar wat moet er precies gebeuren om een kamer om te toveren tot babykamer? Lees hier wat je moet weten voordat je je babykamer inricht.

15

jan

Kleintje op komst? Voorkom kinderkamer stress met deze sfeervolle tips!

Komt er een nieuw lid bij jullie gezin en is het geen kat of hond? Ten eerste, van harte gefeliciteerd! Ten tweede, ja wat nu eigenlijk? Het inrichten van een kinderkamer kost de nodige moeite, en dat mag ook want jullie kersverse kindje verdient alleen het allerbeste! Met de volgende tips hopen we jullie een handje te kunnen helpen in dit proces.

09

jan

De voordelen van een Senseo

Wij Nederlanders drinken nogal eens een Hollands bakkie pleur. Waar de Engelsen 24/7 gereed zijn voor een kopje thee, vullen de Nederlanders dit graag in voor koffie. Er wordt gemiddeld dan ook 2,4 koppen koffie per dag gedronken; hiermee behaalt Nederland de top van de wereldse koffie consumptie.