Lifestyle

16

jul

Daarom is multivitamine zo belangrijk voor je kind

Dat vitaminen en mineralen ontzettend belangrijk zijn weten we allemaal. En met een gezond voedingspatroon zouden we al deze belangrijke vitamines binnen moeten krijgen.

12

jul

Wat is een goed uurtarief voor een oppas?

Een vraag die veel ouders zichzelf weleens stellen: ‘wat rekent een oppas eigenlijk?’ Op deze vraag zijn een heleboel verschillende antwoorden goed. Helaas heb je daar natuurlijk helemaal niets aan. Daarom gaan we in deze blog wat dieper in op de bovenstaande vraag. Zo kun je uiteindelijk zelf goed bepalen welk uurtarief passend is voor jouw oppas. Ben je benieuwd? Lievekeet gaat het je vertellen.

17

mei

5 leuke decoratie voor de kinderkamer

Wanneer er een eerste (of tweede) kindje komt moeten er natuurlijk de nodige voorbereidingen getroffen worden! De woning moet worden voorbereid en de kinderkamer moet natuurlijk ingericht worden! Maar hoe kun je de kinderkamer nu het beste inrichten? Er is zo ontzettend veel keuze… Om je wat inspiratie te geven hebben we een aantal leuke manieren om de kinderkamer te decoreren voor je op een rijtje gezet!

08

mei

Kinderen en een elektrische tandenborstel, wel of niet?

Tijdens de opvoeding van je kind, zijn er een duizendtal aan beslissingen die gemaakt moeten worden.

29

apr

Ongelukjes met kinderen: waarom een aansprakelijkheidsverzekering zo handig is

Er zijn in Nederland best veel mensen die een aansprakelijkheidsverzekering hebben. De aansprakelijkheidsverzekering dekt schades die ontstaan aan de spullen van iemand anders of aan personen. Als je kinderen krijgt, wordt een aansprakelijkheidsverzekering nog belangrijker om over na te denken dan wanneer je alleen bent.

18

apr

Een kleine kinderkamer inrichten: 4 tips!

De kinderkamer, een plek om te spelen, slapen, lachen en knuffelen. Er wordt genoeg tijd in deze kamer doorgebracht en daarom mag het er natuurlijk wel gezellig uitzien. Een leuke vrolijke kinderkamer, die daarnaast ook nog super veilig is! Met deze 4 tips richt je een kleine kinderkamer op een leuke manier in.

16

apr

Hoe verbeter ik mijn WiFi? Vijf tips voor sneller internet thuis

12

feb

Goedkoop weekendje weg met de kids: 4 ideeen

Het kan af en toe heerlijk zijn om het jaar wat te breken met een leuk weekendje weg. Een romantische citytrip met je partner mag natuurlijk vaak wel wat kosten, maar een weekendje weg met de kids is al duur genoeg! Gelukkig zijn er ook genoeg manieren om met het hele gezin een goedkoop weekendje weg te gaan, zonder hier al te veel van je maandelijkse budget aan kwijt te raken. Met deze leuke ideeën kun je vast wat inspiratie opdoen voor een leuk goedkoop weekendje weg.