Lifestyle

28

okt

Klussen met kinderen, waar let je op?

Het klinkt misschien als een televisieformat, dat is het (nog) niet. Klussen met kinderen lijkt voor de meeste mensen een enorm uitdaging, voor een enkeling zelfs een horrorscenario, maar als je het slim aanpakt hóeft het dat allemaal niet te zijn. Ook je kinderen vinden het leuk als het huis gezellig is, als er nieuwe kleuren op de muur komen of als ze een nieuwe slaapkamer krijgen.

22

okt

Herfst in huis, tot in de kledingkast van de kinderen aan toe! Hoe ver ga jij?

Ze zeggen weleens dat de interieurtrends en de modetrends elkaar niet zo gek veel ontlopen. Als strepen in het interieur ‘in’ zijn dan zie je die ook in de mode terug (al zijn strepen misschien niet het beste voorbeeld, die zijn immers tijdloos toch?) en als felle kleuren gespot worden in onze huizen dan reken er maar op dat je ook in de kledingwinkels sprekende kleuren tegen zult komen. Hoe ver ga jij?

16

okt

Een kindvriendelijke tuin het hele jaar door - buitentips voor de herfst

Niet alleen in de zomer maar zeker ook in de herfst vinden kinderen het leuk om in de achtertuin te spelen. Veel ouders houden hun kinderen misschien binnen omdat alles in de tuin nat en modderig is maar hee, daar heb je een wasmachine voor én je kinderen kunnen ontzettend veel ontdekken en leren tijdens een mooie herfstmiddag in de tuin. Een kindvriendelijke tuin is een fijne plek voor kinderen om zich uit te leven zonder zich pijn te kunnen doen of grote schade aan te richten. Het hele jaar door genieten van je tuin? We hebben wat toffe buitentips voor de herfst, leuk plan voor in de herfstvakantie of de weekenden.

01

aug

Hoe pas je in een dienblad toe in jouw interieur?

In vrijwel elke woning vind je wel een dienblad. Doordat dienbladen op allerlei manieren te gebruiken zijn is dit altijd een woonaccessoire dat zeer welkom is. Het aanbod aan dienbladen is erg groot en divers, vandaar dat het wel eens lastig kan zijn om een geschikt type dienblad te vinden.

31

jul

Richt je keuken eenvoudig opnieuw in. Zo wordt elke ochtend een vakantie-waardige ochtend!

Ze hebben vakantie! Je kinderen zijn vrij van school en misschien heb je zelf ook wel lekker een aantal weken vakantie zodat jullie met z’n allen kunnen genieten van de zomer en de vrije tijd. Geen wekker die je roept, rustig opstaan en samen ontbijten aan tafel. In de hectiek van alledag wil het nogal eens chaotisch worden in een gezin met kinderen en rust tijdens het ontbijt was misschien ver te zoeken. Tóch is het een super moment om rustig je dag te beginnen.

29

jul

8x leuk buitenspeelgoed voor kinderen onder de 4 jaar

Buiten spelen is leuk en gezond. Maar voor ouders is het soms lastig om de kinderen bezig te houden. Want wat kunnen ze zoal doen? Toch is er heel veel leuk buitenspeelgoed te vinden waar de meeste kinderen gek op zijn. 

24

jul

Ga je voor die zomerse jurk of toch die leuke rok? Mooie en praktische mode voor moeders.

Moeders van Nederland kiezen vaak voor de makkelijkste optie, het moet vooral praktisch zijn als het gaat om hun outfit. Best opvallend eigenlijk want als je ze vraagt naar hun woonstijl en de keuzes die ze daarin maken komt vooral het esthetische naar voren, het moet vooral leuk zijn en als het moet zorgen ze er dan wel voor dat het praktisch is.

16

jul

Daarom is multivitamine zo belangrijk voor je kind

Dat vitaminen en mineralen ontzettend belangrijk zijn weten we allemaal. En met een gezond voedingspatroon zouden we al deze belangrijke vitamines binnen moeten krijgen.