Lifestyle

01

aug

Hoe pas je in een dienblad toe in jouw interieur?

In vrijwel elke woning vind je wel een dienblad. Doordat dienbladen op allerlei manieren te gebruiken zijn is dit altijd een woonaccessoire dat zeer welkom is. Het aanbod aan dienbladen is erg groot en divers, vandaar dat het wel eens lastig kan zijn om een geschikt type dienblad te vinden.

31

jul

Richt je keuken eenvoudig opnieuw in. Zo wordt elke ochtend een vakantie-waardige ochtend!

Ze hebben vakantie! Je kinderen zijn vrij van school en misschien heb je zelf ook wel lekker een aantal weken vakantie zodat jullie met z’n allen kunnen genieten van de zomer en de vrije tijd. Geen wekker die je roept, rustig opstaan en samen ontbijten aan tafel. In de hectiek van alledag wil het nogal eens chaotisch worden in een gezin met kinderen en rust tijdens het ontbijt was misschien ver te zoeken. Tóch is het een super moment om rustig je dag te beginnen.

29

jul

8x leuk buitenspeelgoed voor kinderen onder de 4 jaar

Buiten spelen is leuk en gezond. Maar voor ouders is het soms lastig om de kinderen bezig te houden. Want wat kunnen ze zoal doen? Toch is er heel veel leuk buitenspeelgoed te vinden waar de meeste kinderen gek op zijn. 

24

jul

Ga je voor die zomerse jurk of toch die leuke rok? Mooie en praktische mode voor moeders.

Moeders van Nederland kiezen vaak voor de makkelijkste optie, het moet vooral praktisch zijn als het gaat om hun outfit. Best opvallend eigenlijk want als je ze vraagt naar hun woonstijl en de keuzes die ze daarin maken komt vooral het esthetische naar voren, het moet vooral leuk zijn en als het moet zorgen ze er dan wel voor dat het praktisch is.

16

jul

Daarom is multivitamine zo belangrijk voor je kind

Dat vitaminen en mineralen ontzettend belangrijk zijn weten we allemaal. En met een gezond voedingspatroon zouden we al deze belangrijke vitamines binnen moeten krijgen.

12

jul

Wat is een goed uurtarief voor een oppas?

Een vraag die veel ouders zichzelf weleens stellen: ‘wat rekent een oppas eigenlijk?’ Op deze vraag zijn een heleboel verschillende antwoorden goed. Helaas heb je daar natuurlijk helemaal niets aan. Daarom gaan we in deze blog wat dieper in op de bovenstaande vraag. Zo kun je uiteindelijk zelf goed bepalen welk uurtarief passend is voor jouw oppas. Ben je benieuwd? Lievekeet gaat het je vertellen.

17

mei

5 leuke decoratie voor de kinderkamer

Wanneer er een eerste (of tweede) kindje komt moeten er natuurlijk de nodige voorbereidingen getroffen worden! De woning moet worden voorbereid en de kinderkamer moet natuurlijk ingericht worden! Maar hoe kun je de kinderkamer nu het beste inrichten? Er is zo ontzettend veel keuze… Om je wat inspiratie te geven hebben we een aantal leuke manieren om de kinderkamer te decoreren voor je op een rijtje gezet!

08

mei

Kinderen en een elektrische tandenborstel, wel of niet?

Tijdens de opvoeding van je kind, zijn er een duizendtal aan beslissingen die gemaakt moeten worden.