Een dienblad als woonaccessoire gebruiken

Het staat kleurrijk, warm en sfeervol in de woonkamer: een dienblad op tafel. Een dienblad kan je namelijk perfect als woondecoratie gebruiken. Of je het nu op de eettafel neerzet, op de salontafel of op het tv-meubel; een dienblad kan je op verschillende manieren als woonaccessoire benutten. Daarnaast kunnen er natuurlijk ook drankjes en hapjes op geserveerd worden. Een dienblad is daarom echt een veelzijdig en handig item om in huis te halen.

Lees meer

15

mei

 

Dienblad om mee te serveren

Heb je veel drankjes en hapjes die je van de keuken naar de tafel moet brengen? Serveer het op een dienblad zodat je maar één keer hoeft te lopen. Wanneer je een kijkje neemt op Sweetlivingshop.nl ontdek je het grote assortiment aan dienbladen; van grote en kleine tot kleurrijke en sierlijke. Aan elke liefhebber van interieur is gedacht. Bovendien staat het extra feestelijk wanneer je met leuke schaaltjes en vrolijke glazen aan komt zetten. Een karaf met fruitwater, een mini vaasje met een bloemetje erin en het is meteen gezellig. Ook staat het leuk als je lekker buiten gaat zitten in de tuin of op het balkon. Een dienblad van Sweetlivingshop.nl maakt het allemaal net even wat makkelijker. Organiseer je binnenkort een high tea? Ook dan mag een dienblad met mini sandwiches, macarons, taartjes en cake niet ontbreken. En vergeet natuurlijk de verschillende smaken aan thee niet met de bijbehorende theepot. Nu kan de high tea echt beginnen!

 

Dienblad als woonaccessoire

Een dienblad is niet alleen functioneel in te zetten om mee te serveren, het is ook een mooi woonaccessoire. Je kunt er sprankelende decoratie in kwijt, waaronder enkele kaarsen of een plantje. Het staat meteen gezellig als je het op de eettafel hebt staan; romantisch wat kaarsjes aan tijdens het diner. Leg er je nog-te-lezen-boek in of plaats er een fotolijstje op. Dat maakt een dienblad sfeervol en mooi! Heb je een kleine rondwandelen in huis? Zorg dan dat de dienblad niet op graai-afstand geplaatst is. Anders ligt de gezelligheid voor je het weet snel genoeg weer op de grond. Dat zou zonde zijn!

 

Een herfststukje maken op een dienblad

Voor de kids is het altijd leuk om gezellig te knutselen. Maak bijvoorbeeld samen een herfstukje. Dat kan perfect op een dienblad! Verzamel eerst samen wat takjes, kastanjes, mooie bladeren en dennenappels om het dienblad er vervolgens mooi mee te kunnen versieren. Het is een afgebakend stukje wat je ook kunt verplaatsen, wanneer je het daadwerkelijk op een dienblad maakt. Zet gezellige kinderliedjes op en je bent samen een middag creatief bezig.