Persoonlijke kerstcadeaus zijn favoriet!

Lees meer

26

dec

Welke kerstcadeaus liggen er bij jou onder de boom? Ikzelf ben dol op cadeautjes met een persoonlijk tintje. Niet zo lang geleden schreef ik bijvoorbeeld over gepersonaliseerde shirts voor kids, maar er zijn nog zoveel meer items waar je een persoonlijke touch aan kunt geven. Ik weet uit ervaring dat gepersonaliseerde kerstcadeaus vooral een grote hit zijn bij opa’s en oma’s. De leukste persoonlijke cadeau ideeën heb ik hier voor je op een rijtje gezet.

Gepersonaliseerde kerstdecoratie

Grootouders hebben meestal dozen vol met kerstballen en hoeven eigenlijk niets nieuws in de boom. Maar voor een mooie kerstster of kerstbal met een foto van hun favoriete kleinkind erop maken ze vast graag een uitzondering. In plaats van een foto kun je ook een persoonlijke kerstwens of de namen van je kinderen in de kersthangers laten drukken. Zo heb je altijd een origineel kerstcadeau.

Boeken met naam

Voorleesmomenten zijn bij ons zeer dierbaar. Sommige boeken kennen we inmiddels woord voor woord uit ons hoofd en toch worden ze nog steeds wekelijks uit de kast gepakt. Ben je toe aan een nieuw lievelingsboek voor je kleintje? Dan heb je vast en zeker succes met een kinderboek op naam. De hoofdpersoon uit het boek draagt de naam van jouw zoon of dochter en maakt zo de leukste avonturen mee. Gepersonaliseerde boeken zijn tegenwoordig zelfs verkrijgbaar met bekende tekenfilmfiguren.

Sieraden met foto

Kerst is het ideale moment om je partner eens te verrassen met een mooi cadeau. Sieraden zijn populaire kerstcadeaus en wat is er nu specialer dan een mooi sieraad met een foto van je dierbaren? Denk maar eens aan een ketting met de foto van je kinderen of manchetknopen voorzien van jullie trouwfoto. Je kunt ook een armband cadeau doen met daarop een (koos)naam of een lieve boodschap.

Klok met foto of naam

Een gepersonaliseerde wandklok is een cadeau waar je naar blijft kijken. Je kunt kiezen uit een leuk design waar je een eigen foto in kunt laten zetten of je kiest voor een leuk ontwerp waar je een naam op laat drukken. Ideaal voor in de babykamer! Naast standaard ronde klokken kun je nu zelfs kiezen voor een klok in hartvorm of een stoere rechthoek.

Persoonlijke gadgets

Geef je liever een praktisch cadeau? Waarom dan niet een handige cover voor je smartphone of tablet? Voor de meeste smartphone modellen kun je tegenwoordig je eigen cover ontwerpen. Voor tieners kun je kiezen voor een afbeelding van hun favoriete band bijvoorbeeld. Met zo’n hip cadeau maak je zeker indruk. Maar foto’s van de (klein)kinderen of foto’s genomen op een dierbaar moment blijven favoriet. Om het cadeau compleet te maken kun je ook nog een hoes voor de tablet of smartphone erbij bestellen. Uiteraard ook weer voorzien van naam of persoonlijke tekst.

Ben je geïnspireerd geraakt? Ga dan snel zelf aan de slag om dit jaar uit te blinken met de meest originele kerstcadeaus. Bij YourSurprise.nl kun je snel, eenvoudig en voordelig de leukste persoonlijke cadeaus laten maken (zie de 10% YourSurprise kortingscode).