Thuis

26

aug

Stijlvol wonen met kinderen – kindvriendelijke eettafel

21

apr

De beste tips voor een professionele look

Strak in een mantelpak, of gewoon in een spijkerbroek. Hoe ga jij altijd naar je werk? Wat je aantrekt op een normale werkdag hangt natuurlijk van je baan af, en of je thuiswerkt of niet.

16

mrt

Een kindvriendelijke eettafel? Neem deze tips mee en shop een veilige en stijlvolle variant.

25

okt

PVC vloeren de beste keuze in combinatie met vloerverwarming 

In de afgelopen anderhalf jaar zijn huishoudens massaal gestart met het verduurzamen van hun woning. Voornaamste reden hiervoor zijn de sterk oplopende energieprijzen. Zeker de prijs van een kuub gas is de afgelopen maanden tot een nieuwe recordhoogte gestegen.

27

sep

Hoe creëer je een stijlvolle badkamer?

Heerlijk tot rust komen na een intense dag. Dat doen de meeste mensen graag door voor het slapen gaan nog even te badderen of te genieten van de warme waterstralen van de regendouche. We besteden gemiddeld 1,5 uur per dag op de badkamer, dus reden genoeg om deze ruimte in huis er ook stijlvol uit te laten zien. Maar waar begin je? In dit artikel help ik jou alvast een eindje op weg. Lees snel verder!

04

sep

Wanneer geef je je kinderen hun eerste telefoon?

Vroeger hoefde je je niet zo’n zorgen te maken om telefoons bij je kinderen. Ten eerste waren mobiele telefoons nog niet zo gebruikelijk en ten tweede had bijna niemand een telefoon op vroege leeftijd toen ze eenmaal meer gebruikt werden. Vroeger wilden kinderen nog dezelfde poppen als hun vriendjes en vriendinnetjes, maar tegenwoordig willen ze alleen maar tablets en telefoons. Maar is jouw kind niet nog veel te jong voor een telefoon? En hoe kun je ze hier het beste mee om leren gaan? We geven je graag wat tips.  

20

jul

Waarom een spiegel onmisbaar is in de badkamer

Je kunt het je bijna niet voorstellen: een badkamer zonder spiegel. Maar wat maakt een badkamerspiegel nou eigenlijk zo onmisbaar? En wat zijn precies de voordelen waar je (onbewust) van kunt genieten met een spiegel in de badkamer? Het wordt allemaal besproken in dit artikel!  

06

jul

Gevelbekleding van Trespa of Rockpanel: wat zijn de voordelen?

Het weer in Nederland kan nogal wisselvallig zijn, wat niet altijd positief uitpakt voor gevels. Heb je bijvoorbeeld een gevel van hout? Dan zal deze veel onderhoud nodig hebben en is er een verhoogd risico op houtrot en schimmel. Om die redenen wordt voor gevels steeds vaker  gekozen voor ander materiaal, zoals Trespa en Rockpanel. Maar wat zijn de voordelen eigenlijk?