Waarom een grote hoekbank ideaal is voor kinderen

Sta je op het punt een nieuwe bank aan te schaffen? Dan zou je dan aanschaf van een grote hoekbank toch echt wel in overweging willen nemen. Voor een huis met kinderen is zo’n grote hoekbank namelijk ontzettend fijn. Maar waarom eigenlijk? We hebben alle voordelen van een grote hoekbank in de woonkamer voor je op een rijtje gezet.

Lees meer

17

jul

 

1. De hoekbank past in ieder interieur

Het bankstel is vaak de eyecatcher van je woonkamer, en hierdoor ontzettend bepalend wanneer het om je interieur gaat. Zeker wanneer je verschillende banken wilt combineren tot een mooie opstelling kan het kiezen van de juiste bank ontzettend belangrijk zijn. Gelukkig past een hoekbank in ieder interieur. Je kunt de kleur en stijl aanpassen op de rest van je inrichting, en zult al snel zien dat deze bank nooit in de weg staat.

 

2. Optimaal benutten van ruimte

Of je nu een grote en ruime of een kleinere woonkamer hebt; de hoekbank zorgt ervoor dat je ruimte optimaal benut. Waar je normaliter lege hoeken overhoudt op de plekken waar individuele bankstellen elkaar raken, zijn deze hoeken nu mooi gevuld met extra zitmogelijkheden. Je hebt hoekbanken dan ook in alle soorten en maten, en er is altijd wel een hoekbank die in jullie woonkamer past.

 

3. Lekker zitten én liggen

Hoewel het zitten op de bank erg fijn kan zijn, is het ook heerlijk om af en toe lekker onderuit te zakken bij een goede film. Of je nu voor een hoekbank met stevige zitting of zachte kussens kiest; je hebt alle ruimte om lekker ontspannen onderuit te zakken.

 

4. Extra slaapplek

Heb je een logé waar je geen ruimte voor hebt? Dan komt die hoekbank toch ook wel weer erg goed van pas. Je hebt namelijk ruimte genoeg! Ook leuk voor een kinderfeestje natuurlijk; lekker samen kamperen in de woonkamer.

 

5. De hele familie samen

Iedereen op aparte banken wanneer er gezellig een film gekeken wordt kan al snel wat afstandelijk voelen. Een grote hoekbank geeft je daarentegen alle mogelijkheid om lekker samen te kruipen, of juist ieder een eigen hoek op te zoeken. Je bent hoe dan ook altijd verbonden. Een bank van een goed materiaal zoals leer gaat daarnaast ook nog eens jaren mee.

 

6. Ruimte voor iedereen

Een grote hoekbank biedt ruimte voor iedereen: van het gezin tot de gasten die op visite komen. Daarnaast is een hoekbank ideaal voor de kleintjes om wat te knutselen, een ‘eigen’ hoekje te creëren of tussendoor lekker een dutje te doen.